Veelgestelde vragen

Maak kennis met het exclusieve high-end keukenconcept: The Kitchen Art Studios. De consument die op zoek is naar een complete luxe woonbeleving op maat kan terecht bij The Kitchen Art Studios. Lees meer over The Kitchen Art Studios.

The Kitchen Art Studios is er voor de ondernemer die het hogere segment bedient. Elke aangesloten Kitchen Art Studio is een ware keukenarchitect. Met de enorme vakkennis zijn onze aangesloten Kitchen Art Studios in staat om unieke stijlelementen toe te voegen aan het gehele interieur. Laat u inspireren door onze aangesloten Kitchen Art Studios.

The Kitchen Art Studios onderscheidt zich door unieke combinaties van creativiteit, expertise en toewijding aan exclusiviteit en luxe op het gebied van keukens in uw complete living. Onze Kitchen Art Studios helpen u bij het zorgvuldig ontwerpen en het doorvertalen van de specifieke wensen van de consument en de levensstijl naar een fantastisch high end ontwerp. The Kitchen Art Studios streven naar perfectie en aandacht voor detail om uw keuken onderscheidend te maken. Wij denken met u mee en gaan een stap verder om uw luxe droomkeuken te realiseren.

Wij van The Kitchen Art Studios begrijpen dat het kiezen van een keukenstijl lastig kan zijn. Daarom hebben wij de nieuwste keukentrends op een rijtje gezet:

Onze keukentrends zijn samengesteld door trendwatcher en journalist Monique van der Reijden.

The Kitchen Art Studios staat bekend om de samenwerking met keukenleveranciers van luxe high-end merken. Keukenleveranciers die bekend staan om hun exclusiviteit, kwaliteit en innovatie. Onze selectie aan keukenleveranciers omvat merken die voldoen aan de hoogste standaarden die nagestreefd worden in de keukenontwerpen. Laat u inspireren door onze keukenleveranciers.

Voor het opdoen van keukeninspiratie kunt u zowel digitaal als fysiek terecht bij The Kitchen Art Studios. U kunt onze fysieke inspiratiebrochure aanvragen voor keukeninspiratie. Daarnaast kunt u terecht bij één van onze aangesloten Kitchen Art Studios. Het is ook mogelijk om digitaal keukeninspiratie op te doen bij The Kitchen Art Studios. Bekijk bijvoorbeeld onze keukentrends, inspiratieblogs of gerealiseerde keukenprojecten.

Voor het maken van een afspraak kunt u terecht in de showroom van onze Kitchen Art Studios. Ga naar de showroompagina en vul het contactformulier in bij één van onze Kitchen Art Studios om direct een afspraak in te plannen. In de showroom treft u een ondernemer die The Kitchen Art Studios ademt. Dit doen ze in stijl, passie en kennis dat The Kitchen Art Studios vormt. De slogan “We Imagine Your Style” sluit dan ook exact aan op de visie van deze ondernemers.

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de werkwijze van The Kitchen Art Studios? Zou u meer willen weten over één van onze aangesloten Kitchen Art Studios? Bekijk onze meest gestelde vragen en ontdek de antwoorden op uw vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

We Imagine Your Style

Keukeninspiratie nodig?

Keukeninspiratiebrochure aanvragen

Bent u opzoek naar keuken inspiratie?
Vraag dan onze high end keuken brochure aan en laat u inspireren door alles wat wij u kunnen bieden om uw luxe droomkeuken te realiseren.