Pillows Hotels

Kitchen-art-studios-keukens-blog-pillows-hotel-vooreen-residentieel-gevoel

Monumentaal erfgoed ontmoet elegant design bij:

PILLOWS HOTELS

We vergeten vaak hoeveel moois er nog te ontdekken valt in Nederland en België. Bij Pillows Hotels is het echt genieten. U voelt, ziet en proeft hier de aandacht tot in de kleinste details. Karakteristieke, monumentale panden, op perfect gelegen locaties, in het centrum van bruisende steden of juist omgeven door prachtige natuur.

ELEGANTIE OP MAAT

De hotels zijn ingericht als een elegant woonhuis en iedere kamer voelt als op maat gemaakt. De interieurs kenmerken zich door een combinatie van eigentijds en tijdloos design en hebben een ingetogen luxe uitstraling. De rijke, warme materialen en het rustige, lichte kleurgebruik vormen het decor voor een zalig verblijf. De restaurants combineren heerlijke culinaire gerechten en eervolle vermeldingen in Michelin Bib Gourmand & GaultMillau met een ongedwongen, warme sfeer vol unieke verrassingen. Ieder hotel is uniek, maar overal ervaart u de heerlijke bedden – opgemaakt met het fijnste bedlinnen van Egyptisch katoen -, de zalige gerechten en de uitermate vriendelijk sfeer.
Kitchen-art-studios-keukens-blog-pillows-hotel-vooreen-residentieel-gevoel

CHARMANT EN HISTORISCH GENT

Via de voormalige koetsdoorgang die leidt naar de fraaie binnentuin, vind je de ingang van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent. Een 17e -eeuws herenhuis en ooit de woning van Baron Olivier Reylof. In lang vervlogen tijden schreef hij hier zijn gedichten. Vandaag de dag is het een chique en vooral vriendelijke uitvalsbasis tijdens een bezoek aan het charmante Gent. Geniet van het 5-gangendiner van het inmiddels befaamde LOF Restaurant, buiten in de prachtige binnentuin. Ervaar Gent vanaf het water met een boottour en stel uw eigen doos Belgische chocolade samen bij Van Hoorebeke, de beste chocolatier van de stad. Daarnaast is nog zo veel meer te ontdekken in deze historische, charmante en toch eigentijdse stad. Bent u cultuurliefhebber? Vergeet dan niet het wereldbefaamde meesterwerk het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck te bezoeken.

BRUISEND AMSTERDAM OF BRUSSEL

Pillows Luxury Boutique Hotel Amsterdam en Pillows City Hotel Brussels Centre zijn stijlvolle hotels in bruisende steden met alle hotspots op loopafstand. Geniet van bubbels & bites bij aankomst en (her)ontdek deze steden, waar de geschiedenis en de moderne tijd elkaar ontmoeten.

Kitchen-art-studios-keukens-blog-pillows-hotel-vooreen-residentieel-gevoel

DE VERBORGEN PAREL ZWOLLE

Pillows Grand Boutique Hotel ter Borch is gevestigd in het voormalige 19e -eeuws politiebureau. Het is statig aan de buitenkant en comfortabel en tijdloos aan de binnenkant. Donker gebeitst eikenhout, behang met textuur en velours in natuurlijke tinten zijn typerend voor deze locatie. Ontdek de meest unieke en verrassende smaakcombinaties in Coperto Restobar, bekroond door Michelin met een Bib Gourmand en ga op in de geheimen van de historische en vooral pittoreske Hanzestad Zwolle.

"Bij Pillows Hotels bent u altijd verzekerd van pure weldaad."

Pillows Hotels