Rick Moorman

Rick Moorman portret
Rick Moorman

Van House of Men:

Rick Moorman

In 1981 zag de vader van Rick Moorman eindelijk zijn wens in vervulling gaan; een eigen herenmodezaak, gericht op de business man die zijn garderobe wil vullen met hoogwaardige kleding. De huidige collectie is nog steeds gebaseerd op de uitgangspunten van toen.

"In deze niche markt wil men echt wat speciaals, iets dat exact weergeeft wie die persoon is. Dat is alleen te bereiken door echt te luisteren naar de klant."

Kwaliteit, service en vakmanschap

Een maatpak van Rick Moorman is een bewuste keuze voor kwaliteit, service en vakmanschap. Volgens Rick Moorman is een keuken “goed te vergelijken met een maatpak”. ‘Een keuken moet men passen, men moet zich er lekker in voelen, in kunnen bewegen. Er in leven zoals men dat zelf wil. Om zo’n keuken te krijgen, moet u iemand hebben die echt naar u luistert.’

En dit is precies waar de ondernemers binnen de Kitchen Art Studios goed in zijn; luisteren, juist ook naar datgene dat niet uitgesproken wordt.

The-kitchen-art-studios-samenwerkingen-rick-moorman-pakken-paspoppen
Rick Moorman
The-kitchen-art-studios-samenwerkingen-rick-moorman-barber-shop-kapper-bewerkt
Rick Moorman

"Mijn passie is mensen begeleiden. Hun onbewuste wensen en verlangens naar boven halen. Alleen dan krijgt de klant dat wat hij echt wil.”

Rick Moorman