Brand van Egmond

brand-van-egmond-keukens-portret-william-brand
Brand van Egmond

Vakmanschap & experiment, de ultieme combinatie

Brand van Egmond

William Brand ontwerpt samen met zijn team al meer dan 30 jaar exclusieve verlichting vanuit zijn atelier in Naarden. Door zijn liefde voor vakmanschap en zijn drive om te experimenteren staat Brand van Egmond bekend om creaties die even avant-gardistisch als uniek zijn en net zo eclectisch zijn als zijn opdrachtgevers.

"Van Royals tot Rappers en merken als Louis Vuitton en Chopard hebben mijn creaties opgenomen in hun identiteit."

brand-van-egmond-keukens-lassen-lamp
Brand van Egmond

DE WERKWIJZE

William wil met zijn creaties conventionele ruimtes veranderen in spectaculaire ruimtes met niet alleen veel karakter, maar ook met een verrassingselement. Naast zijn collecties, biedt zijn atelier ook verlichting op maat aan, waarbij hij zijn kennis en ervaring gebruikt om persoonlijke wensen te vertalen naar handgemaakte realiteit. Door het sculpturale en individuele karakter sluiten zijn handgemaakte lichtsculpturen perfect aan bij de keukens van The Kitchen Art Studios: persoonlijk en uniek! Bekijk een aantal elementen van zijn collectie bij The Kitchen Art Studios.

VAN CONCEPT NAAR EINDRESULTAAT

Liefde voor handwerk, de nieuwste productietechnieken, mooie materialen en grenzeloze creativiteit, staan garant voor een exclusief resultaat. Zijn manier van werken is vrij specifiek; zodra William het concept heeft gedefinieerd gaat hij in de werkplaats aan de slag als beeldhouwer; door te experimenteren met materialen groeit het object als het ware in zijn handen.

The Kitchen Art Studios kunnen zich daarom identificeren met William: Er is een uitgangspunt, een concept: de wensen van de klant. Door echter verder te denken, anders te denken en goed te luisteren, komt uw Kitchen Art Studio samen met u tot een uniek en vooral exclusief resultaat waar u nog heel lang plezier van zult hebben. Onverwacht maar spectaculair.

"De reis kan net zo uitdagend en belangrijk zijn als de eindbestemming."

Brand van Egmond