Over ons

Gevelbord The Kitchen Art Studios

Maak kennis met...

The Kitchen Art Studios

Maak kennis met The Kitchen Art Studios: hét exclusieve high-end keukenconcept. Bij The Kitchen Art Studios bent u niet alleen aan het juiste adres voor het realiseren van, uw complete luxe high end keuken, alsook voor een complete woonbeleving op maat.

We zijn er voor iedereen die het hogere woonsegment bedient. The Kitchen Art Studios helpt u graag bij het realiseren van een luxe droomkeuken die naadloos aansluit bij uw living. Daar doen wij alles voor!

"Bij The Kitchen Art Studios is een keuken niet zomaar een keuken. Het is een omgeving waarin u uzelf kunt representeren."

The Kitchen Art Studios:

ONDERNEMER NAAR CONSUMENT

Tegenwoordig zien we vaak de trend van een compleet luxe interieur voorbijkomen, waarin de keuken het centrale punt vormt in de ruimte als een fraai meubelstuk. Een keuken moet dus niet alleen praktisch zijn, maar moet ook deel uitmaken van uw zorgvuldig gestylde interieur. Een luxe interieur dat u als eigenaar representeert.

Onze Kitchen Art Studios vertalen al uw wensen door naar een complete luxueuze woonbeleving, in de vorm van een keuken, met unieke elementen en uitzonderlijke materialen. Bij The Kitchen Art Studios vindt u alleen ondernemers die u deze complete luxe woonbeleving kunnen bieden. De slogan ‘We Imagine Your Style’ is bij deze ondernemers dan ook op het lijf geschreven. Elke aangesloten ondernemer is een échte professional. Dat ziet u niet alleen aan de showroom; het uit zich ook doordat deze ervaren professionals in staat zijn een uniek stijlelement toe te voegen aan uw unieke woning.

Keukentrend Sereen Steen
Keuken van Architecture Internationale

Voor de ...

CONSUMENT

The Kitchen Art Studios is geschikt voor de consument die op zoek is naar een complete luxe woonbeleving . Tegenwoordig volstaat niet meer alleen een nieuwe keuken, maar is het belangrijk dat een compleet luxe interieur wordt gecreëerd waarin de keuken prijkt als een fraai meubelstuk in de ruimte. Bij The Kitchen Art Studios vertalen wij de keuken naar een zorgvuldig gestyled interieur. Een interieur die de eigenaar representeert. Daarbij worden alle exclusieve woonwensen doorvertaald naar een complete woonbeleving in de vorm van een keuken met unieke elementen en uitzonderlijke materialen, veelal met hulp van een ware architect. Daarnaast bieden wij volop keukeninspiratie met keukenbeelden van onze leveranciers en laten we verschillende high-end keukenprojecten zien van The Kitchen Art Studios om u te helpen bij het maken van een keuze.

"Dat een keuken onderdeel is van uw lifestyle; zetten onze ondernemers om in een statement. The Kitchen Art Studios ademen stijl, passie en kennis. Met de rijke materialen creëren zij unieke elementen"

Baliebord The Kitchen Art Studios

Voor de ...

ONDERNEMER

The Kitchen Art Studios is er voor de ondernemer die het hogere segment bedient. Elke Kitchen Art Studio is een ware keukenarchitect en een ervaren professional, die gewend is samen te werken met binnenhuisarchitecten. Met deze vakkennis zijn onze aangesloten Kitchen Art Studios in staat een uniek stijlelement toe te voegen aan het gehele interieur. De ondernemers binnen The Kitchen Art Studios ademen stijl, passie en kennis. De slogan “We Imagine Your Style” sluit dan ook exact aan op de visie van de ondernemers.

We Imagine Your Style

The Kitchen Art Studios

Inspiratiebrochure

Een luxe keuken kopen begint bij het opdoen van keuken inspiratie.
Vraag onze inspiratiebrochure aan en kom in contact met onze Kitchen Art Studios voor het realiseren van uw droom.