Eiland de Wild Keukens

Eiland-de-wil-keukens-ondernemers
Eiland de Wild Keukens

Maak kennis met ...

Eiland de Wild Keukens

Marcel Sijmons, Sander Tesselaar en Rob Kuiper zijn de eigenaren van Eiland De Wild Keukens. Het bedrijf heeft twee vestigingen: Alkmaar en Heerhugowaard.

 

De werkwijze van het team bij Eiland de Wild keukens is kenmerkend: ‘Presteren op het hoogste niveau is wat we het liefste doen. Dat doen we voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze werkwijze is altijd hetzelfde. Persoonlijk en direct. En afspraak is afspraak: van oriëntatie tot realisatie.’

"De synergie tussen directie en medewerkers resulteert in topkwaliteit, excellente service en unieke creaties.”

keukens-leveranciers-NEXT125
Eiland de Wild Keukens

BIJZONDERE PROJECTEN

“De familie Van den Ancker woont in een mooie doorzonwoning in Purmerend. De keuken stond in een rechte opstelling. Wij adviseerden het gezin een andere keukenopstelling en een ronde eettafel. Het eiland is nu het middelpunt van de woning, waaromheen alles gebeurd.”

“Een ander mooi project is de keuken van de familie Van Bennekom. Zij wilden heel graag een keukentafel die een eenheid zou vormen met het kookeiland. Wij zijn bij hun langsgegaan om de situatie in het echt te bekijken en om zo de ruimte optimaal in te kunnen delen. Het eindresultaat is prachtig geworden.”

Daarnaast is Eiland de Wild Keukens tweede geworden in The Kitchen Art Studios Vakjury- en Publiekswards 2023 met een stijlvolle zwarte keuken met gouden accenten. Het strakke lijnenspel in deze keuken zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel.

CONTACTGEGEVENS HEERHUGOWAARD

OPENINGSTIJDEN

CONTACTGEGEVENS ALKMAAR

OPENINGSTIJDEN

Afspraak maken

Laat uw gegevens achter en maak een afspraak bij één van onze Kitchen Art Studios.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
MM slash DD slash JJJJ

"Het warme hout van de op maat gemaakte eettafel geeft deze moderne keuken een prachtige, unieke en warme uitstraling!”

Eiland de Wild Keukens

Wilt u het hele verhaal lezen van deze ondernemer? Haal het prachtige inspiratieboek op bij Eiland de Wild Keukens in Alkmaar of Heerhugowaard.