Middelkoop Culemborg

Middelkoop Culemborg

Hans Middelkoop:

Middelkoop Culemborg

Wie het moderne bedrijfspand van Middelkoop ziet, langs de provinciale weg in Culemborg, zal niet vermoeden dat dit familiebedrijf al sinds 1954 op deze locatie zetelt.

 

Eigenaar Hans Middelkoop: “Mijn grootouders zijn de zaak begonnen in 1933, driehonderd meter verderop. Dat was een handel in sloophout, die uitgroeide tot een bouwmarkt. Met de jaren is er steeds meer uitgebreid en aangebouwd.”

"Mensen blij maken met mooie dingen, daar haal ik nog steeds veel energie uit”

Middelkoop Culemborg

BIJZONDERE PROJECTEN

Hans vertelt: “Het leuke vind ik dat we hele uiteenlopende keukens ontwerpen; de ene keer is een keuken een tikkeltje klassiek en de andere keer juist strak en modern. De klanten van het moderne huis hadden hun huis zelf ontworpen met bijzondere details. Aan één kant heeft het huis een grote raampartij, die we in lijn hebben gebracht met de tafel.

 

Bij de klassieke keuken van de familie Stal was bijvoorbeeld het vinden van de juiste opstelling de voornaamste puzzel. Omdat de familie aangaf best veel apparaten te gebruiken, hebben we een nis gecreëerd zodat in de toekomst hier de apparaten in geplaatst kunnen worden. Op deze manier houd je de uitstraling rustig maar met volop flexibiliteit qua toekomstig gebruik.”

CONTACTGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

Contact opnemen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Erg vriendelijk en deskundig heel goede service.
- C.W. van Zijl -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Zeer goede ervaring met het advies rondom onze nieuwe keuken."
- Janine van Diggelen -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Topbedrijf en goede service en Arno is een vakundige instalatiemonteur!
- M. Klomp -

"Het is belangrijk om alvast de globale maten mee te nemen. Wat verder handig is om te weten is wat voor soort huis u heeft en wat uw behoeften zijn."

Middelkoop Culemborg

Wilt u het hele verhaal lezen van deze ondernemer? Haal het prachtige Stylebook op bij Middelkoop Culemborg.