Johan Bos

the-kitchen-art-studios-showroom-johan-bos-keukens-showroomverhaal
Johan Bos Keukens

Johan Bos:

Johan Bos Keukens

Aan de rand van Haaksbergen, in een industrieel pand met twee verdiepingen, zetelt Johan Bos keukens. “We zitten hier nu zo’n elf jaar”, vertelt eigenaar Johan Bos.

 

“Omdat we ruimte genoeg hebben, doen we naast keukens ook in tegels. Daarnaast zitten in onze zaak ‘shops in shop’ met vloeren, raambekleding, interieurmaatwerk en interieurvormgeving. Vanwege het totaalplaatje dat we willen bieden werkt dat heel goed.”

“Er is een spanningsveld tussen prachtig en praktisch: dat is onze expertise.”

the-kitchen-art-studios-showroom
Johan Bos Keukens

BIJZONDERE PROJECTEN

“Een project waarvoor we – denk ik – met vlag en wimpel zijn geslaagd, is de keuken van de familie Slot”, vertelt Bos. Het ging om één grote ruimte van 7 x 15 meter voor wonen én koken. De keuken moest over de hele breedte komen, afgescheiden van het wonen, maar toch ook open. Toen ben ik gaan schetsen.

 

Een ander geslaagd project van Johan is dat van de familie Neijs. “De familie Neijs heeft een deel bij de woning aangebouwd. Ze waren op zoek naar een andere keuken en hadden de ruimte voor een grote luxe keuken. In onze inspiratieruimte hebben we 13 keukenopstellingen staan, waaronder een unieke keuken met deurtjes van balkeiken van oude gebinten. Dit bleek precies hun smaak te zijn.

CONTACTGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

Contact opnemen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

“Durf gewaagd te doen om de keuken extra uitstraling mee te geven, maar doe geen concessies aan kwaliteit.”

Johan Bos

Wilt u het hele verhaal lezen van deze ondernemer? Haal het prachtige Stylebook op bij Johan Bos Keukens in Haaksbergen.