NDR Keukens

ndr-keukens-nico-de-rooy
NDR Keukens

Nico de Rooij:

NDR Keukens

“Ik ben in 2001 gestart als zelfstandig keukenmonteur in de schuur van mijn schoonmoeder. Door de positieve ervaringen zijn wij verder uit gaan breiden en zitten we sinds 2005 in een sfeervol hoekpand in Lunteren.”

 

Geprikkeld door het enthousiasme van deze ondernemer en door zijn creatieve kijk op keukens, wilden we graag meer over deze ondernemer te weten komen. Zijn verhaal delen we graag met u.

"Ik ben in 2001 gestart als zelfstandig keukenmonteur in de schuur van mijn schoonmoeder. Door de positieve ervaringen zijn wij verder uit gaan breiden en zitten we sinds 2005 in een sfeervol hoekpand in Lunteren."

The-kitchen-art-studios-over-ons-ndr-keukens-nico-de-rooy-vrouw
NDR Keukens

BIJZONDERE PROJECTEN

‘In 2016 hebben we de Kitchen Design Award gewonnen. Het huis waar het om ging lag midden in het bos, met ramen van 4,2 meter hoog. De keuken bevindt zich in het midden. De keuken is mooi door zijn eenvoud, hij hoort helemaal bij de ruimte en gaat als het ware op in het huis.’

 

‘Een ander bijzonder project is dat van de familie Foppen. De keuken staat voor het raam, waarbij het blad hoger ligt dan de vensterbank. Van buiten kijk je dus tegen de achterkant van het aanrecht aan. Ik heb de suggestie gedaan om het marmeren aanrechtblad ook aan de achterkant door te laten lopen; zo ziet het er van buitenaf ook mooi uit.’

CONTACTGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

Contact opnemen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Goed advies, mooie winkel, vakmanschap.
- Henk van Grootheest -

"We zijn heel nuchter in wat we doen en doen gewoon ons best om het zo mooi mogelijk te maken en voelen ons thuis bij The Kitchen Art Studios.”

NDR Keukens

Wilt u het hele verhaal lezen van deze ondernemer? Haal het prachtige inspiratieboek op bij NDR keukens in Lunteren.