Diepeveen Keukens

Diepeveen Keukens Portret
Diepeveen Keukens

Gijsbert en Aris Diepeveen:

Diepeveen Keukens

Tussen Gorinchem en Den Bosch, in Giessen, bevindt zich de keukenzaak van Diepeveen. Samen met zijn broer Aris zwaait Gijsbert Diepeveen hier de scepter.

 

‘Inclusief onszelf en de receptioniste zijn we met zes mensen binnen’, vertelt hij. ‘Voor buiten hebben we vier eigen monteurs. We huren regelmatig ZZP’ers in voor tegel- en stucwerk. Ook staat er continu iemand in ons atelier, voor speciale elementen en maatwerk.’

"Natuurlijk zijn we eigen ondernemer, maar wij vinden het fijn om te reflecteren en discussiëren met gelijkgestemden"

the-kitchen-art-studios-diepeveen-keukens
Diepeveen Keukens

BIJZONDERE PROJECTEN

Gijsbert: ‘Een project waar we trots op zijn en die ook staat in het magazine Stijlvol Wonen, betreft een bruin leren keuken met een open haard. In de keuken hangt een Samsung Frame televisie aan de wand, zo kan men live meekoken met kookprogramma’s.’‘Een ander bijzonder project is dat van de familie Visser. Gijsbert vertelt: ‘Boven de keuken is een vide, van waar je op die keuken kijkt, geweldig! Ze hadden veel wit en beton in huis en wilden daarom graag een zwarte keuken, maar wel van materiaal dat makkelijk schoon te maken is.’

CONTACTGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

Contact opnemen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Hele mooie tekening. Goede ideeën. Heel goed advies.
- Astrid Poel -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Onze keuken is nog mooier geworden dan op papier. Wat zijn we er blij mee. Nu een half jaar in gebruik en alles klopt gewoon. Zeer blij mee.
- Anita Vogel -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Een betrouwbare partij met verstand van zaken, alles wordt netjes en verzorgd opgeleverd.
- S. voor den Dag -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Wij voelden ons meteen op ons gemak en zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Wij kijken ernaar uit dat de keuken geplaatst gaat worden.
- Natasja Loerts -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Zonder afspraak binnen komen lopen en toch maakte men tijd voor ons. Direct een tekening gemaakt en besproken wat de wensen waren. Binnen een week de keuken definitief gekocht.
- Mieke de Man -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Goede service, waarin met ons meegedacht werd. Ook toen sommige zaken niet geheel volgens planning liepen. Verder zeer deskundige monteurs!
- Thijmen -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel. Vragen worden snel beantwoord.
- Jacqueline -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Prettige adviesgesprekken, na de koop toch nog zaken kunnen wijzigen. Altijd met geduld ontvangen en met advies de deur uit gegaan.
- W.L. Edel -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
Zeer vriendelijke mensen, vak bekwaam, luisteren goed en geven een mooi advies naar wensen van de klant, de werkzaamheden gaat precies zoals in de planning staat. Zijn zeer tevreden.
- E. Pellegrom -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Fijn geholpen door Jesse. Totaal geen 'moet' gevoel. Na eerste gesprek hadden wij al het gevoel hier gaan wij onze keuken kopen."
- Marloes Stout -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Het is niet voor niets dat wij nadat we enkele jaren geleden een nieuwe keuken daar kochten dit nu voor de tweede keer weer doen i.v.m. verhuizing! We hadden de keuken graag zo mee willen nemen maar dat gaat natuurlijk niet, dus zeiden we je mag precies dezelfde keuken weer plaatsen met zelfs een bredere apothekerskast! Dat zegt genoeg toch?"
- Jan en Gerrie Gijsbers -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Wij zijn heel goed geholpen, vriendelijk en er wordt goed naar onze wensen geluisterd. Wat heeft geleid tot het realiseren van onze prachtige keuken."
- B. van Kalkeren -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Fijne begeleiding naar de juiste keuze"
- E. Prent -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"De keuken die wij 12 jaar geleden gekocht hebben bij dit bedrijf is nog als nieuw vandaar dat onze keus voor ons nieuwe huis niet moeilijk was om weer naar dezelfde showroom te gaan!"
- M de Vries -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Fijne samenwerking, naar volle tevredenheid. En snelle interactie!"
- H. van Andel -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Goed luisteren en meedenken met ons als klant, maakte dat we tot een mooi plan kwamen."
- Joyce Bergsma -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Prima geholpen. Op maat gemaakte keuken voor mij gevonden. Goede service!"
- Bertie van Andel -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Vriendelijke geholpen, duidelijke uitleg en er wordt meegedacht. We kijken erg uit naar onze keuken!"
- Annelore Verweij -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Vriendelijk personeel, meedenkend en heel geduldig met het maken van keuzes. Jesse heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat alles vakkundig geplaatst zal worden."
- Fam. Versteeg -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"Gijsbert en Aris Diepeveen hebben veel vakkennis. Samen met het team en de monteurs hebben ze van onze leefkeuken een echte eyecatcher gemaakt. Wij zijn supertevreden over het vakmanschap van deze mensen!"
- Nathalie Kleinherenbrink -
DIT VINDEN ONZE KLANTEN
"We zijn bij de aankoop van onze nieuwe keuken perfect door Aris Diepeveen geholpen. Hij kwam met het juiste aanbod, had veel kennis van zaken op basis waarvan we een goede keuze konden maken. We kijken er naar uit om een wijntje met hem te drinken in onze nieuwe keuken. ;-)"
- Nicole -

"Wij hebben van een kleur altijd verschillende materialen in huis"

Diepeveen Keukens

Wilt u het hele verhaal lezen van deze ondernemer? Haal het prachtige Stylebook op bij Diepeveen Keukens in Giessen.