Middelkoop Culemborg

middelkoop-culemborg-fam-stal-klassieke-leefkeuken
Middelkoop Culemborg

Maarten en Lina Stal

De klant vertelt ...

Maarten Stal (consultant) en zijn vrouw Lina (officemanager) wonen met hun drie kinderen in een monumentaal pand in de Utrechtse binnenstad. “We hebben een ideale chill-keuken”, vertelt Maarten Stal. “Vóór corona hingen er regelmatig vijf, zes leeftijdsgenoten van onze tieners rond.”

HOE VERLIEP HET PROCES?

Maarten Stal: “Ons pand is in 2010 gerestaureerd en opgeknapt. De keuken was echter eenvoudig, onhandig in de ruimte geplaatst en te klein voor ons gezin. Op de meubelboulevard vonden we niet wat we zochten, waarna we op internet gingen zoeken. Zo kwamen we bij Middelkoop Culemborg terecht.

“Middelkoop is altijd vriendelijk en behulpzaam en nergens werd een probleem van gemaakt.”

middelkoop-culemborg-fam-stal-klassieke-leefkeuken
Middelkoop Culemborg

Maarten en Lina Stal:

ONZE ERVARING

“Om inspiratie op te doen zijn we daar toen eens gaan kijken. Onze interieuradviseur had wat schetsen gemaakt; die hebben we besproken met Middelkoop. Ze hebben daar toen aanpassingen op gedaan en een prijsopgave gemaakt. Tot onze verrassing bleek dat deze high end keuken prima paste qua budget. Vervolgens was het de uitdaging voor Middelkoop om de keuken passend te krijgen, want in dit oude huis is niets recht!”

WAAR ZIJN JULLIE EXTRA BLIJ MEE QUA KEUKEN EN BEGELEIDING?

“Met het resultaat’, lacht Maarten Stal. “Het ontwerp is heel leuk en de kwaliteit uitstekend. En met de service. Altijd vriendelijk, behulpzaam en nergens werd een probleem van gemaakt. We hadden een combioven uitgezocht die niet helemaal voldeed. Geen probleem, dat werd meteen vervangen. We zeggen ook tegen vrienden: ‘ga kijken, je krijgt echt waar voor je geld’.”
 

Naast de keuken bevinden zich de slaapkamers van de kinderen. “Tegen die muren mocht geen aanrecht komen; daar wilden we kastruimte voor de isolerende werking”, vertelt Maarten. “Mijn zoon hoort nooit wat uit de keuken, dus dat is goed geslaagd. Het is ook een keuken met een hele goede sfeer, een soort pleisterplaats. We hebben een tafel van drie meter waar tien man aan kunnen zitten. Iedereen kan dus altijd mee-eten. Het is het centrum van ons huis.”

middelkoop-culemborg-fam-stal-klassieke-leefkeuken
Middelkoop Culemborg
middelkoop-culemborg-fam-stal-klassieke-leefkeuken
Middelkoop Culemborg

Maarten en Lina Stal:

“We hebben een ideale chill-keuken”

Meer lezen over deze prachtige keuken van de Fam. Stal?
Haal het prachtige Stylebook op bij Kitchen Art Studio Middelkoop Culemborg.