Van Woonvilla naar Droomvilla

The Kitchen Art Studios op tv

In Van Woonvilla naar Droomvilla op RTL4

The Kitchen Art Studios Samenwerking

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerpers Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma u, samen met een van onze Kitchen Art Studios, elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Van schets tot oplevering, alle facetten van de bouw komen aan bod. Elke zondag om 17.30 uur bij RTL 4! Bent u benieuwd naar de aflevering van afgelopen zondag? De hele aflevering terugkijken kan via Uitzending Gemist.

Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma zijn de drijvende krachten achter Designa Architectuur en Interieur. Zij willen de mensen inspireren, ontzorgen en ervan overtuigen dat een professional het verschil kan maken. Het begon allemaal 25 jaar geleden bij Bertram Terpstra, de oprichter van Designa Architectuur BNA en Designa Interieur. Twee bedrijven in de high end-woonwereld die hebben geleid tot het ontstaan van het ‘Designa drieluik’: een studio voor architectuur, een interieurzaak en ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’, het televisieprogramma met bijbehorend inspiratiecentrum. Bij Designa Interieur worden meubelen, stoffen en accessoires van topmerken op stijlvolle wijze getoond in diverse stijlkamers en kunt u terecht voor een persoonlijk interieurplan. Daarnaast neemt bij Designa Architectuur BNA het team van (interieur)architecten en bouwkundigen u alle zorg over een nieuw- of verbouwproject uit handen: van de eerste schets tot de oplevering. Wilt u meer weten over Designa, haal dan het Stylebook op bij uw Kitchen Art Studio.

Designa heeft net als The Kitchen Art Studios als essentie dat er wordt geluisterd naar wat de klant echt wil, met een passie voor mooie dingen. Hierdoor krijgen klanten meer dan ze verwachten, meer dan zij hadden durven dromen. Ditzelfde streeft elke Kitchen Art Studio na; een uniek eindresultaat dat de verwachtingen van de klant op alle fronten overtreft.