Exclusief bij The Kitchen Art Studios:
Porcelanosa werkbladen

Exclusieve Porcelanosa werkbladen

Exclusief

Porcelanosa werkbladen

Trendwatcher Monique van der Reijden heeft samen met The Kitchen Art Studios bij werkbladenfabrikant Dekker Zevenhuizen een exclusieve selectie van materialen samengesteld, afkomstig uit de nieuwste keramische collectie van Porcelanosa. Deze materialen zijn voor een gelimiteerde periode exclusief verkrijgbaar via uw Kitchen Art Studio.

KERAMISCHE SELECTIE

Deze selectie keramiek haakt in op de laatste keukentrends en is dankzij de nieuwste technieken optisch niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden, mede dankzij de voelbare structuren. Van toon-op-toon grijze graniet optieken tot lichte naturellen variaties in zandsteen en marmer; dit kwalitatieve keramiek heeft een tijdloze, natuurlijke uitstraling.

"De nieuwste Porcelanosa werkbladen exclusief verkrijgbaar bij The Kitchen Art Studios"

Adagio honed

ALS WERKBLAD, MUURBEKLEDING OF OP DE VLOER

Deze exclusieve keramiek is niet alleen uitermate geschikt als werkblad, maar kan ook worden gecoördineerd met vloer- en wandtegels voor een optimale luxe en stijlvolle sfeer in de keuken. Vanzelfsprekend kunnen deze materialen ook in de rest van het interieur worden doorgevoerd voor nog meer high-end beleving van natuurlijk materialen in huis.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Deze exclusieve Porcelanosa werkbladen zijn niet alleen esthetiek, maar blinken ook uit in duurzaamheid en kwaliteit. De keramische materialen zijn bestand tegen krassen, hitte en vlekken, wat ze ideaal maakt voor intensief gebruik in uw huis. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, waardoor ze hun luxe uitstraling behouden zonder hier al te veel inspanning voor te doen. Door te kiezen voor deze hoogwaardige keramische werkbladen, investeert u dus niet alleen in de uitstraling van uw keuken, maar ook in de lange termijn functionaliteit en duurzaamheid van uw interieur.

BEKIJK HIER HET EXCLUSIEVE ASSORTIMENT VAN ONZE PORCELANOSA WERKBLADEN

Omaggio Honed

Ruvido Texto

Luminosa Texto

Feroce Honed

Adagio Honed

Siciliana Texto

Geïnspireerd geraakt?

Wilt u meer te weten komen over de Porcelanosa werkbladen? Maak dan een afspraak bij één van onze Kitchen Art Studios.