Huisman Keukens

Klant in gerealiseerde Huisman Keukens
Huisman Keukens

Marleen en Rob van Hal

De klant vertelt ...

Rob van Hal is franchisenemer; zijn vrouw Marleen helpt hem in de zaak. Met hun drie kinderen van 18, 15 en 6 jaar wonen ze in Alblasserdam. Voor een nieuwe keuken in hun verbouwde huis togen ze naar Huisman Keukens in hetzelfde dorp.

HOE VERLIEP HET PROCES?

“Ik vond het fijn om het lokaal te houden”, vertelt Marleen. “En Huisman heeft een goede naamsbekendheid.” Het stel had vooraf duidelijke ideeën over wat ze graag wilden in hun nieuwe keuken. “Een groot kookeiland, liefst vijf meter”, lacht Marleen.

“We wilden een groot kookeiland, liefst vijf meter.”

huisman-keukens-klantverhaal
Huisman Keukens

Marleen en Rob van Hal:

ONZE ERVARING

Ze is vol lof over Huisman keukens, die goed meedacht met het hele project. “Ze hebben samen met ons de ruimte bekeken en toen bleek dat vijf meter niet goed paste. Het eiland hebben we dus iets moeten verkleinen. Daarna hebben ze ook meegedacht over de positie van het eiland; of het in de lengte of in de breedte moest worden geplaatst. Ook financieel dachten ze goed mee. Het aannemerswerk hebben we ook bij hen uitbesteed.”

WAAR ZIJN JULLIE EXTRA BLIJ MEE QUA KEUKEN EN BEGELEIDING?

Marleen: “Het composietblad dat op het eiland ligt is tien centimeter dik en drie meter lang. Een echte eyecatcher! Het hele proces is heel soepel verlopen en ook best snel. Het plafond en de vloer maakten ook deel uit van het project en al met al was het in drie weken klaar.” De inductiekookplaat met werkbladafzuiging in de plaat ervaart het stel als heel handig. “Op die manier sta je niet tegen een afzuigkap aan te kijken tijdens het koken. Mijn man kookt graag, hij is gek van de Italiaanse keuken. Hij maakt zelf pasta, dus de keuken wordt intensief gebruikt. Mede door de open haard, de ronde tafel en een bankje zitten we nu veel meer in de keuken. Het is een echte woonkeuken geworden”, constateert Marleen tevreden, “en meer onderdeel van het huis.”
huisman-keukens-klantverhaal
Huisman Keukens
Huisman Keukens keuken
Huisman Keukens

Marleen en Rob van Hal:

“Het composietblad is een echte eyecatcher!”

Meer lezen over deze prachtige keuken van de Fam. Van Hal?
Haal het prachtige Stylebook op bij Kitchen Art Studio Huisman Keukens in Albasserdam.