Vakmanschap van Gaggenau

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-GAGGENAU-2
Gaggenau

Gaggenau

Designstatement tot uiting

De keuken vormt hét kloppende hart in het huis. Met vakmanschap maakt Gaggenau unieke apparaten van de hoogste kwaliteit. De apparatuur is gemaakt van puristischte materialen zoals roestvrij staal en glas, waardoor de producten van Gaggenau stuk voor stuk een statement vormen. Een teken van eenvoud en authenticiteit. Kwaliteit boven alles!

"Als de keuken het hart van het huis is, dan is Gaggenau de ziel van de keuken." - Gaggenau

HET ZWARTE WOUD

In 1683 realiseert Ludwig Wilhelm von Baden een ijzersmederij in het Zwarte Woud, vlakbij het plaatsje Gaggenau. Van alle grandioze dingen die hij in zijn bewogen leven doet, heeft het realiseren van de ijzersmederij het meest langdurige effect. Vóór de eenwording van Duitsland gedurende de Industriële Revolutie én vandaag de dag.

Gaggenau

VAKMANSCHAP BOVEN ALLES

Hoewel die oorspronkelijke strijd tussen mens en metaal door de eeuwen heen is geëvolueerd, is veel hetzelfde gebleven. Elke hamerslag van vroeger is bij Gaggenau nog steeds leidend in het metaalwerk van nu. Elk proces van het vormen van de eerste plaat staal tot het momenten gebeurt door bekwame handen van een échte ambachtsman. Vandaag de dag wordt alles nog steeds met ambacht gemaakt.

DE PROFESSIONELE KEUKEN ALS MAATSTAF

Bij de productontwikkeling van Gaggenau geldt de professionele keuken als inspiratie en maatstaf, zodat aan de hoogste eisen van functionaliteit wordt voldaan. Dit is het geval bij de producten uit de Gaggenau 200 serie en de 400 serie waarbij de materialen allemaal met de hand zijn vervaardigd. Bij deze hoogwaardige en luxe apparatuur is braden, grillen, stomen, garen, maar ook warmhouden en regenereren tot precies het juiste moment mogelijk. Het design werkt uitstekend en feilloos. Het resultaat: het creëren van perfectie en kwaliteit voor de thuiskok met oog voor design. Dit is functionele kunst.

"We gaan verder dan de norm met alles wat we doen, of het nu gaat over de materialen die we gebruiken, de ambachtslieden die we in dienst nemen of de kwaliteitscontrole waar we zeer gedreven in zijn. Wanneer het op kwaliteit aankomt, is onze reputatie onbetaalbaar.” – GAGGENAU

Meer weten over het vakmanschap van Gaggenau?

Wilt u meer informatie over de hoogwaardige en handgemaakte apparatuur van Gaggenau? Hier gaat u naar de Gaggenau website.
U kunt ook ter inspiratie onze inspiratiebrochure aanvragen.