Gaggenau

Vakmanschap boven alles

GAGGENAU

De keuken van nu vraagt om op maat gemaakte apparatuur die naadloos met elkaar samenwerkt. De apparatuur van Gaggenau gaat verder dan de norm door het eeuwenoude proces. De vakmensen controleren iedere stap in het productieproces op imperfecties en gebruiken. De reputatie blijft hoog met de constantie kwaliteitscontrole die plaatsvindt. Het uitgangspunt van Gaggenau is de professionele keuken, waar alles in het teken staat van de chef. Vernieuwingen die de chef daadwerkelijk helpen worden omarmd en tijdelijke kunstgrepen worden van tafel geveegd. Functionaliteit is hierbij leidend.

De keuken is het hart van het huis met de apparatuur als ziel. De voorbereiding, het genieten en het nabespreken vindt steeds vaker plaats in één en dezelfde ruimte. Om dit te bewerkstelligen werkt Gaggenau samen met professionele chef-koks. De kok moet zich immers bekommeren om het gerecht en niet om de apparatuur. Als thuiskok kunt u met de Gaggenau apparatuur met een extra oog voor kunst en detail professionele resultaten behalen.

"We doen dingen op een bepaalde manier, niet om indruk te maken of op te vallen, maar omdat dat is wat nodig is voor perfectie." – Sven Baacke, Head of Design bij Gaggenau

keukens-leveranciers-GAGGENAU
Gaggenau
gaggenau-uitzicht-bewolkt
Gaggenau

KARAKTERISTIEKE KOOKPLATEN

De 400 serie kookplaten van Gaggenau bieden onderscheidend vermogen aan in de creatieve ruimte voor de toegewijde thuiskok. Het meest kenmerkende element aan deze kookplaten is de schaalgrootte, zoals de enkelvoudige kookplaten tot een meter breed of de modulaire Vario-elementen. Deze kookplaten uit de 400 serie van Gaggenau behoren tot de absolute top.

GAGGENAU inductiekookplaat
Gaggenau

FLEXINDUCTIE MET GEÏNTREGREERDE VENTILATIE

Het apparaat van 90 centimeter breed uit de 400 serie biedt ongekend nauwkeurig, snel en flexibel koken met een laag energieverbruik, in combinatie met een geïntegreerde ventilatie. Door het wegnemen van de bekommering om schone lucht, kan de privéchef-kok zich concentreren op het creëren van gerechten en het vermaken van zijn of haar gasten. Frameloos en vlak past de uitgestrekte plaat van zwart glas naadloos in de moderne keuken met een duidelijk verschil in het ontwerp: de zwarte bedieningsknoppen.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-GAGGENAU
Gaggenau

KRISTALHELDER DESIGN

Een zeer indrukwekkend apparaat is de vrijwel onzichtbare glass downdraft uit de 200 serie. Met deze sublieme oplossing heeft u nooit meer een afzuigunit in het zicht en de geuren komen niet openlijk uw ruimte in. Tijdens het koken verschuift het glaspaneel omhoog uit het werkblad en zuigt krachtig en geruisloos dampen af. De guided-air technologie vangt alle damp op achter het glazen paneel.

leveranciers-GAGGENAU
Gaggenau

KRACHT VAN STOOM

De 200 en 400 serie combi-stoomovens zijn verfijnd. Deze hoogwaardige combi-stoomovens bieden u automatische programma’s aan met een nauwkeurige temperatuurregeling en een automatisch reinigingssysteem. Deze nieuwste combi-stoomovens zijn uitgerust met een vergrote binnenruimte voor een uitmuntend resultaat.

leveranciers-GAGGENAU vaatwasser
Gaggenau

INTELLIGENT VAATWASSSEN

Uw kostbare servies met zorg reinigen, dat kan nu uitstekend met de afwasautomaten van Gaggenau. De wasautomaten uit 400 serie maken delicaat, geruisloos en efficiënt uw vaat schoon. Met de nieuwe innovatie, namelijk de Zeolith®- technologie wordt de vaat nog beter droog en met de siliconen afgewerkte inklaprekken blijven al uw wijnglazen mooi tijdens het vaatwassen. De afwasautomaten zijn voorzien van Home Connect waarmee u het apparaat op afstand bedient, programma’s personaliseert en tal van andere extra features ontdekt.

GAGGENAU koelkast
Gaggenau

MAXIMAAL KOELEN

De indrukwekkende koelapparatuur uit de 200 serie bestaat uit koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties. Deze apparatuur kan vrijstaand geplaatst worden of onder de kookplaat. De 200 serie kan volledig worden weggewerkt, dus een aanwinst in uw ruimte. De uitstraling ademt een naadloos en bovenal minimalistisch effect. De serie koelapparatuur is goed doordacht met de innovatieve benadering tot het ontwerp. Ruimte, prestaties, energie-efficiëntie en keuzevrijheid zijn gemaximaliseerd.

Neem contact op

GAGGENAU

Bekijk, voel en ervaar de GAGGENAU bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de GAGGENAU website.