Gaggenau kookplaat met afzuiging

GAGGENAU inductiekookplaat

Beleef het verschil van Gaggenau ten opzichte van andere merken

The difference is Gaggenau

Gaggenau ontwikkelt keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit waarmee wij thuiskoks in staat stellen om hun visies tot leven te brengen. Dit is apparatuur wat de chefkoks in hun thuiskeuken hebben staan. De keuken is tegenwoordig het hart van het huis en daarbij is Gaggenau de ziel. Ook wordt er tegenwoordig steeds meer geld uitgegeven aan duurdere apparaten, Gaggenau voldoet aan deze stijgende vraag van hoogwaardig keukenapparatuur. Mooie materialen, vakmanschap (met de hand gemaakt) en gebruiksvriendelijk kenmerken het Gaggenau apparatuur.

GAGGENAU’S SERVICE

Gaggenau ontzorgt van A tot Z. Van oriëntatie tot en met de oplevering van de keuken, Gaggenau ondersteunt en begeleidt het project tot in detail. Ook na oplevering wordt u niet vergeten en checken zij bij u thuis of alles naar wens is geïnstalleerd en leggen u graag de werking van de apparaten uit. Laat u inspireren door de keukenapparatuur van Gaggenau.

DE TREND

7 van de 10 kooksystemen die in keukens worden geplaatst zijn tegenwoordig kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Wat maakt het zo een populaire trend? Het design leent zich erg goed voor open keukens en kookeilanden. Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarbij heeft u niet meer een afzuigsysteem boven u kookplaat. Het zijn 2 volwaardige apparaten in 1, dit scheelt ruimte. Alle geuren en dampen verdwijnen bijna geruisloos maar wel krachtig vlakbij de bron.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-GAGGENAU-2

EXTRA BREEDTE

Naast de 80 cm is er deze zomer ook de 90 cm ingebouwde 400 serie flexinductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem leverbaar. Een kookplaat met krachtige afzuiging die subtiel is geplaatst tussen twee flexibele kookzones en zorgt voor geurvrij bakken, wokken of sudderen. De flexibele kookzones uitbreiden kan, voor het gebruik van grotere en langere pannen of een teppanyaki of grillplaat. Compleet in stijl met puur zwarte bedieningsknoppen aan de voorkant van het keukenblad.

UNIEK VAN GAGGENAU

Wat maakt deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging zo uniek in deze markt?

  • Deze plaat is 90 cm breed.
  • Prachtig design. De zwart massieve knoppen geïntegreerd in het keukenblad passen bij de trend van donkere strakke keukens.
  • Recirculatie of bebuisde afvoer, alles gemakkelijk te installeren. Daarbij levert u geen kast en laderuimte in onder de kookplaat.
  • Gemakkelijk schoon te maken.
  • Het wisselen van de filters is heel simpel.

Meer weten over de 90 centimeter kookplaat met afzuiging van Gaggenau?

Vraag ernaar bij uw Kitchen Art Studios of breng een bezoek aan het inspiratiehuis van Gaggenau. U kunt ook ter inspiratie onze inspiratiebrochure aanvragen.