Upgrade uw koelervaring met Gaggenau

onderscheid-door-design-gaggenau koelkast
Gaggenau

Upgrade uw koelervaring met Gaggenau’s nieuwe Vario 200 serie koelapparaten

Gaggenau: onderscheidt door design

De moderne keuken vloeit steeds meer samen met de rest van uw woning. Zo ook de Vario 200 serie koel-vriescombinatie. Koelkast en vriezer zijn gereserveerd, stil en maken inruk met ingetogen overtuigingskracht zonder in het oog te springen. Hij is onderdeel van het gesprek zonder te onderbreken. Een uitgebalanceerde showcase voor uw ingrediënten en persoonlijke stijl. De verfijnde benadering gaat ver voorbij de buitengewone prestaties en daagt de zintuigen uit. Dit is the difference van een luxe product dat zich net zoals zijn eigenaar uniek maakt. Laat u inspireren door alles wat Gaggenau te bieden heeft.

HET MINIMALISME VAN DE VARIO 200 SERIE KOEL-VRIESCOMBINATIE

Het minimalistische interieur zorgt voor veel ruimte in het hoogwaardige apparaat en een goed overzicht van uw producten. Uw ingrediënten worden elegant belicht door warm zachte ledlampen, en onderstreept door licht bronzen profielen op de kristalheldere glasplateaus en riante deurbakken. Het warme licht benadrukt speciale nuances zoals het natuurlijk esdoorn van de flessenhouders en de licht bronzen bedieningsknop waarmee u de vochtigheid in de vershoudladen reguleert. Deze nieuwe, koperkleurige, gesatineerde afwerking die deze luxe koel-vriescombinatie biedt, is het element dat van het apparaat een esthetisch prachtige ervaring maakt.

DE VARIO KOELKAST EN VARIO VRIEZER: GEMAAKT OM ELKAAR TE COMPLEMENTEREN

De Waterbases bestaan uit een drooggedeelte voor afwasgerei, zoals theedoeken, afwasborstels en sponsjes – waarbij deze worden gedroogd in aparte opberggedeelten met warmte en circulerende lucht-, en een praktisch ingericht gedeelte waar afwasmiddel, zeep en andere zaken direct binnen handbereik zijn. Hierdoor verdwijnen ontsierende spullen uit het zicht en blijft het werkblad schoon en opgeruimd. Er is ook plaats voor twee afvalbakken in de Waterbase. Het waterfilter en de CO2-cilinder hebben beide een eigen plek in de Waterbase-kast en zijn makkelijk bereikbaar als ze vervangen moeten worden.

Gaggenau
Gaggenau
Gaggenau
Vorige slide
Volgende slide

AANDACHT VOOR DETAIL

Twee flessenhouders van massief esdoornhout geven het interieur een natuurlijke touch en beschermen flessen van verschillend formaat, inclusief magnum. Ze sluiten magnetisch op elkaar aan waardoor ze een groter geheel vormen. U kunt tot maximaal vijf flessenhouders over de breedte van het glasplateau of drie in de diepte plaatsen. Het stijlvolle binnenwerk wordt extra versterkt door planken van kristalhelder glas die zijn afgewerkt met profiellijsten in licht brons geanodiseerd aluminium met een satijn. Met de bedieningsknop van gegoten zink in bijpassend licht-brons past u eenvoudig de luchtvochtigheid aan en houdt u uw ingrediënten langer vers. De warme verlichting is eerder uitnodigend dan intens. Het flatteert uw levensmiddelen en benadrukt de rijke kleuren van uw ingrediënten. Het lichtpaneel van de koelkast en de 0°C vershoudlade zijn warm getint door heldere ledverlichting. De lampen in de vriezer zijn tactisch naar voren geplaatst, tussen de planken.

Meer weten over de koelervaring van Gaggenau?

Vraag ernaar bij uw Kitchen Art Studios of klik hier. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.