THEWALL® By Dekker

The Wall by Dekker Zevenhuizen zwart marmer

Het innovatiefste achterwandsysteem als unieke eyecatcher

THEWALL® By Dekker is meer dan een achterwand

Er zijn achterwanden en er is THEWALL® by Dekker. Dit innovatieve achterwandsysteem voor onder andere de keuken verovert in sneltreinvaart de markt. De unieke cohesie tussen de sterke partners THEWALL® en Dekker Zevenhuizen hebben geresulteert in de essentie waar het nu om gaat: inspiratie! Iedereen in de keuken verwerft nu de sterstatus van chefkok! En, het oog wil ook wat! Een perfecte combinatie van eenvoudige elegantie met betrouwbare kwaliteit.

GEÏNTEGREERDE STROOMRAILS

The Wall by Dekker is een innovatief systeem. Het is een geïntergreerde stroomrails die vakkundig in de wand is verwerkt. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan accsessoires te integreren, gebruiken en te combineren. Het combineert de juiste look met optimale functionaliteit. Door de talrijke configuratiemogelijkheden krijgt het credo ‘op maat’ een geheel nieuwe definitie. Ongeacht hun functie zijn ze er altijd waar u ze nodig heeft. U kunt zelf elke dag weer opnieuw bepalen, hoe uw keuken eruitziet. Met één beweging plaatst u alle elementen waar u ze nodig bent en creeert u zo uw unieke woonomgeving.

ACCESSOIRES

THEWALL® by Dekker Zevenhuizen is er in verschillende decors en oppervlakken. Zo kunt u ervoor kiezen dat THE WALL opgaat in uw woonomgeving of er juist voor zorgt dat een geweldig contrast ontstaat, maar net wat uw wens is. Elk jaar worden de accessoires aangevuld met een nieuwe collectie waardoor de creativiteit oneindig is.

Een voorbeeld van deze accessoires is de lichtrand: de insteekspotjes en laadhouders combineren eenvoudige elegantie en betrouwbare functionaliteit. De achterwand is daardoor nooit statisch en saai, maar altijd individueel.

the-wall-by-dekker-zevenhuizen
The Wall by Dekker Zevenhuizen

INNOVATIEF: ONZICHTBAAR GELUID

Ook muziek tijdens het koken is vanzelfsprekend geïntergreed met deze ‘wonderwall’. Door de geïntegreerde bluetooth-ontvangers bedient u de muziek eenvoudig met uw smartphone of tablet. Geen extra luidsprekers nodig: De verborgen oppervlakte transducers in The Wall zorgen voor het perfecte geluid.

Meer weten over THEWALL® By Dekker?

Maak dan een afspraak in het Experience Centre van Dekker Zevenhuizen. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.