Dekker Zevenhuizen

Maatwerk in uw design keuken

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen is al jarenlang toonaangevend op het gebied van het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen in de keuken. Naast prachtige keukenwerkbladen levert Dekker ook maatwerk voor de badkamer en verwante producten, zoals een achterwand, spoelbak, kraan en bijpassende accessoires.

 

Dekker Zevenhuizen is een echt familiebedrijf en heeft continuïteit als belangrijkste doel. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekendheid. Daarbij gaat het om veel meer dan het milieu alleen. Het gaat om de hele context van ondernemen, dus menselijke, sociale en economische facetten. Die loyaliteit naar de toekomst geldt voor de inrichting van het productieproces, net zo goed als voor de omgang met het personeel, de handelsketen en de directe omgeving.

‘Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Dekker Zevenhuizen voorop’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-dekker-zevenhuizen-9
Dekker Zevenhuizen
kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-dekker-zevenhuizen-5
Dekker Zevenhuizen

KEUKENWERKBLADEN OP MAAT

Dekker Zevenhuizen staat bekend om de op maat gemaakte keukenwerkbladen. Er is een scala aan materialen voor uw werkblad met allemaal hun specifieke eigenschappen. In de afbeelding hiernaast ziet u een keukenblad Evora Quartz uitgevoerd in de kleur Naga met bijpassende kraan en spoelbak in de kleur Gold. Bekijk alle werkbladen en de keuzehulp op de website van Dekker Zevenhuizen.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-dekker-zevenhuizen-6
Dekker Zevenhuizen

DE OPVALLENDE KOKENDWATERKRAAN

Praktisch en meer dan prachtig is de Selsiuz kokendwaterkraan van Dekker Zevenhuizen. Dankzij de vele kleuren en modellen met kokend water en/of bruisend water is er altijd een kraan die bij u in de keuken past. Helemaal van nu is bijvoorbeeld de uitvoering in ‘gun metal’ van de afbeelding hiernaast. Deze zwarte kraan, gecombineerd met een Lanesto Gun Metal spoelbak, geeft een stoere twist aan uw keuken.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-dekker-zevenhuizen-4
Dekker Zevenhuizen

SPOELBAK EN ACCESSOIRES

Kies voor een in het oog springende spoelbak voor een verbluffende uitstraling in uw keuken. U heeft de keuze uit zwart, goud en koper. Kies er bijvoorbeeld ook een bijpassende zeepdispenser en vaatdoekhouder bij. Naast de kleur en afmeting, kunt u bij een spoelbak kiezen uit verschillende methodes, zoals vlakinbouw, semi onderbouw of rimless.

leveranciers-dekker-zevenhuizen
Dekker Zevenhuizen

DEKKER TREND CENTRE

Het Trend Centre van Dekker is gevestigd in Zevenhuizen. In deze inspiratieshowroom van 900 m2 kunt u terecht voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukenbladen, wastafels, kranen en andere keukenaccessoires. Wilt u een Kitchen Art Studio bezoeken? Kijk dan hier voor uw dichtstbijzijnde Kitchen Art Studio.

Neem contact op!

Dekker Zevenhuizen

Bekijk, voel en ervaar de Dekker Zevenhuizen bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de Dekker Zevenhuizen website.