Siemens Glassdraftair

siemens-kookplaat
Siemens

De balans tussen design en functionaliteit

DE SIEMENS GLASSDRAFTAIR

Met de inductionAir Plus downdrafts maakt u uw keuken helemaal af door strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp. Uw keuken is met deze downdraft geheel geurvrij en open, zodat u volop kunt genieten.

GRENZELOOS IN ELKAAR OVERGAAN

Techniek, innovatie en design. De drie woorden omschrijven het Duitse merk Siemens Home Appliances. De producten sluiten zo op elkaar aan waardoor de gebruikers een scala aan mogelijkheden genieten met Siemens apparatuur in de keuken. Siemens heeft voor de designliefhebbers en keukenplanners een 2-in-1 oplossing geleverd met als doel de keuken tot één consistent geheel te maken. Met de inductionAir Plus downdrafts maakt u uw keuken helemaal af door strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp. Uw keuken is met deze downdraft geheel geurvrij en open, zodat u volop kunt genieten.

siemens-glasdraftair
Siemens

"Opvallend design tot in het kleinste detail” - Siemens

siemens-glasdraftair
Siemens

VOLMAAKT DESIGN

De nieuwste downdraft werkbladafzuiging van Siemens is een combinatie van een buitengewoon design met hoogwaardige materialen, innovatieve technologie en uitstekende presentaties. Het design van de glassdraftAir is zo gemaakt dat alleen bij inschakeling een glazen paneel zichtbaar is met randverlichting. U heeft dus bijna altijd vrij zicht. Met emotionLight Pro-functie kiest zelf u zelf eenvoudig een kleur naar keuze met behulp van de Home Connect app. De werkbladafzuiging is uitgerust met een stille en krachtige motor met een indrukwekkend afzuigvermogen met Guided Air. Met deze innovatieve technologie bent u verzekert van een frisse en geurloze lucht. De glassdraftAir is een échte eyecatcher in uw luxe woonkeuken.

VAN DICHTBIJ ERVAREN

Wilt u de glassdraftAir en/of andere apparatuur van Siemens van dichtbij zien en uitproberen? U kunt nu een exclusieve afspraak maken voor een kijkje in de keuken van het inspiratiehuis 20|20. In dit duurzame kantoor in Hoofddorp vindt u een uitgebreide collectie van keukenapparatuur van onder andere Siemens. Proef de sfeer, want er is altijd genoeg te beleven. Er vinden niet alleen adviesgesprekken plaats, ook kunt u meedoen aan kookworkshops en vinden er kookdemonstraties plaats met live cooking. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Siemens Glassdraft Air
Siemens

Meer weten over Siemens Glassdraftair?

Bekijk voor meer informatie onze Siemens pagina of op www.siemens.nl. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.