SIEMENS

Opvallend design tot in het kleinste detail

SIEMENS

Haal meer uit uw leven met de hoogwaardige studioLine serie van Siemens. Deze buitengewone apparatuurserie inspireert met het design en unieke stijl. Siemens verlegt met de studioLine apparatuur technologische en duurzame grenzen. Uw huis transformeert terwijl uw leven vereenvoudigt. U houdt meer tijd over voor zaken die er toe doen, zoals iedere dag genieten van de lekkere recepten. De studioLine serie bestaat uit hoogwaardige bakovens, designer afzuigkappen, een sous-vide functie en vacumeerlade.

‘The Exciting Art of Living’

siemens-glasdraftair
Siemens
siemens-inductiekookplaat-met-pannen
Siemens

FREEINDUCTION PLUS

Ervaar maximale flexibiliteit tijdens het koken met Siemens studioLine freeInduction. Deze kookplaat heeft één volledig kookoppervlak. U kunt de pannen op ieder deel plaatsen van de kookplaat wat zorgt voor maximale flexibiliteit. De inductiekookplaat is verkrijgbaar in 80 en 90 cm in zowel vlak geïntegreerde als met blackSteel zijprofielen afgewerkte variant. Het 90 cm model is voorzien van activeLight. Met gekleurde lichtlijsten wordt bijvoorbeeld aangegeven welk gedeelte van de kookplaat in gebruik is en wanneer de kookSensor wordt gebruikt.

the-kitchen-art-studios-siemens-inductiekookplaat-met-pannen
Siemens

INDUCTIONAIR PLUS

Strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp zijn verwerkt in de Siemens inductionAir Plus kookplaten. U maakt met deze 2-in-1 oplossing één consistent geheel van het keukeninterieur met het geheel verzonken afzuigsysteem in het zwarte, keramisch glazen oppervlak. U heeft op deze inductiekookplaat de vrijheid om de pannen heen een weer te schuiven met inductionAir. De krachtige en stille motor zuigt de geuren en dampen direct bij de bron af.

siemens-kookplaat
Siemens

GLASSDRAFTAIR

Bijzondere momenten vragen om de Siemens glassdraftAir. Dit juweel in de keuken is de innovatieve oplossing voor frisse en geurloze lucht. Het nieuwe afzuigsysteem is ontworpen om ultieme prestaties te leveren. Het glazen ontwerp en de verzonken vorm maakt de glassdraftAir uniek. Naast de prachtige materialen, kunt u kiezen voor een kleuraccent afhankelijk van uw stemming of de sfeer die u wilt weergeven met emotionLight Pro. U heeft geen last van geluid, want de glassdraftAir is ongekend stil bij gebruik. Verras het oog met indrukwekkend design.

SIEMENS oven
Siemens

STUDIOLINE OVENSERIE

De studioLine ovenserie straalt elegantie en minimalisme uit. De ovens uit deze lijn hebben een blackSteel afwerking: een extra donkere versie van geborsteld roestvrij staal. Ook is de ovendeur extra donker gemaakt, zodat een strakke uitstraling en eenheid ontstaat. De functies zijn minstens zo indrukwekkend als het uiterlijk van de ovenserie. varioSpeed en roastingSensor maken het kookproces eenvoudiger en intuïtiever dan u ooit gewend was.

Siemens koelkast
Siemens

NIEUWE STANDAARD KOELAPPARATUUR

Uw levensmiddelen blijven langer vers in de hoogwaardige koelapparatuur van Siemens. De apparatuur heeft een nieuwe standaard bereikt met hyperFresh, noFrost en de apparatuur is bovendien extreem energiezuinig. De flexibiliteit van modularFit maakt het mogelijk om inbouw koel-/vrieskasten nu ook boven- of onder elkaar te plaatsen.

Siemens vaatwasser
Siemens

BUITENGEWONE VAATWASSERS

Uw glaswerk blijft perfect schoon. Niet alleen blijven de glazen schoon, ook komen ze er extra glanzend uit. Siemens introduceert nieuwe functies, waaronder glassZone. Met deze speciale spoeitechniek worden glazen individueel gereinigd en u heeft een extra schoon resultaat. De glazen blijven stabiel staan door de siliconen elementen in de korven. Zelfs de hoogste glazen in de vaatwassers worden glanzend schoon met het unieke samenspel van de glassZone functie en het Zeolith®-droogsysteem.

Siemens oven en vaatwasser
Siemens

FLEXIBILITEIT MET HOME CONNECT

Kies voor extra gemak met huishoudelijke apparaten met wifi. Home Connect apparaten zijn eenvoudig te bedienen met de speciaal ingerichte app. Verwarm van afstand bijvoorbeeld uw oven alvast voor of laat de verlichting van uw afzuigkap veranderen, terwijl u aan de eettafel zit. Daarnaast biedt Home Connect hulp bij technische problemen. Het is mogelijk het apparaat op afstand uit te laten uitlezen door een expert.

Neem contact op!

SIEMENS

Bekijk, voel en ervaar de SIEMENS bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de SIEMENS website.