Unieke smaaksensaties van Pillows Hotels
![Pillows Hotels chateau](https://thekitchenartstudios.nl/wp-content/uploads/2024/03/The-kitchen-art-studios-samenwerkingen-pillows-hotel-chateau-de-raay-bewerkt-400x400-1.webp)
Van de chefs van de Pillows Hotels:
UNIEKE SMAAKSENSATIES
Speciaal om deze feestdagen toch een extra gevoel van luxe te creëren hebben de drie chefs van Pillows Hotels voor u een uniek menu samengesteld. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes en raak geïnspireerd om zelf deze feestdagen een extra bijzonder gerecht op tafel te zetten.
THE CHEF’S STARTER
![Gerecht Eendenrilette met salade van rode kool en rozenbottel](https://thekitchenartstudios.nl/wp-content/uploads/2024/03/IHO09683-scaled-e1608374504930-1.webp)
Remco Jansen | Chef de Cuisine
“Eendenrilette is perfect voor de feestdagen, omdat het én bijzonder smaakvol is en je het van tevoren al klaar kunt maken. Eend en ganzenvet haal je het beste bij de poelier. Dit gerecht maakt u helemaal af met een salade van rode kool en rozenbottel, gegarneerd met kastanje, paddenstoel, pecan en druivenmosterd.”
THE CHEF’S MAIN
![Gerecht culinaire ribs met knolserderij en girollen](https://thekitchenartstudios.nl/wp-content/uploads/2024/03/DSCF1036-e1608374424948.webp)
Hannes Vandebotermet | Chef de Cuisine
“Tijdens de feestdagen is het hét moment om goed uit te pakken met mooie ingrediënten van het seizoen, zoals knolselderij en girollen.. De eendenjus vraagt wat extra voorbereiding, maar zal daardoor enorm smaakvol zijn en prachtig samenkomen met de eend en met de crème van kers en knolselderij.”
THE CHEF’S DESSERT
![Gerecht Savarin van blauwe bessen met gekarameliseerde witte chocolade en yoghurtijs](https://thekitchenartstudios.nl/wp-content/uploads/2024/03/IHO09887-scaled-e1608374459877.webp)
Trung Hoang-Dat | Chef de Cuisine
“Savarin van blauwe bessen met gekarameliseerde witte chocolade zorgt voor een smaakvol contrast tussen zoet en zuur. De droge bodem past daar goed bij. De paarse kleur is geweldig; helemaal in stijl van de winter en Kerst. Yoghurtijs met dragon maakt het geheel helemaal af.
Helemaal ideaal is het feit dat alles in dit recept al van tevoren klaargemaakt kan worden.”
![Chef Remco Jansen](https://thekitchenartstudios.nl/wp-content/uploads/2024/03/Chef-voorgerecht-1.webp)
Remco Jansen
Chef de Cuisine
![Chef Hannes van de Botermet](https://thekitchenartstudios.nl/wp-content/uploads/2024/03/Chef-hoofdgerecht-1.webp)
HANNES VANDEBOTERMET
Chef de Cuisine
![Chef Trung Hoang-Dat](https://thekitchenartstudios.nl/wp-content/uploads/2024/03/Chef-nagerecht-1.webp)
TRUNG HOANG-DAT
Chef de Cuisine
Geïnspireerd geraakt?
Klik hier voor het complete recept. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.