TOSS Design

toss-design-fam-de-groot-strak-italiaans-design-gezinsfoto
TOSS Design

Niels en Anke de Groot

De klant vertelt ...

Niels en Anke de Groot wonen met hun kinderen Nick (5) en Sara (6) in een nieuwbouwhuis aan de rand van het Brabantse dorpje Erp. Niels is eigenaar van een arbeidsdeskundig bureau; Anke is logopediste in het ziekenhuis te Eindhoven.

HOE VERLIEP HET PROCES?

“We hebben eerst op internet gekeken welke stijl we mooi vonden. Hier in de buurt zijn veel keuken bouwbedrijfjes, maar die boden veelal een wat landelijke stijl. Wij houden meer van strak Italiaans design. Via Google zijn we toen op Toss Design uitgekomen, 5 kilometer hier vandaan.”

“We wilden graag een leefkeuken in een strak Italiaans design. Een plek om gezellig te kunnen kletsen en borrelen met vrienden.”

toss-design-familie-de-groot
TOSS Design

Niels en Anke de Groot:

ONZE ERVARING

“In ons nog te bouwen huis hadden we al een grote ruimte laten intekenen voor de keuken. We wilden graag een leefkeuken, een plek om gezellig te kunnen kletsen en borrelen met vrienden. Met die tekening zijn we naar Toss Design gegaan. En daar in de showroom zagen we grepen die een spannend lijnenspel vormden in het ladenblok. Toen waren we er al snel uit welke keuken het moest worden.”

WAAR ZIJN JULLIE EXTRA BLIJ MEE QUA KEUKEN EN BEGELEIDING?

“Toin heeft hele goede adviezen gegeven over hoe we de ruimte moesten indelen. Dat hadden we zelf eerst heel anders bedacht. Hij was al vanaf het tekenproces betrokken, dat was een voordeel. In een vroeg stadium kwam hij met goede ideeën en een visie.
 

Toin heeft echt kennis van zaken. Hij plaatste de kastenwand met apparatuur op een andere plek, stelde een andere positie van de glazen deuren voor en zorgde ervoor dat de leefruimte geïntegreerd werd met de keuken door de deuren van de ensuite kasten hetzelfde te maken als die van het kookeiland. We hadden alleen een bouwtekening en een zelf bedachte opstelling, maar Toin adviseerde meteen al een logische routing en een lichtplan. We kwamen voor een keuken, maar gingen naar huis met een leefruimte. Nu is het het pronkstuk van ons huis!”

Toss Design Keuken
TOSS Design
Toss Design keukenoven
TOSS Design

Niels en Anke de Groot:

“De stoomoven. Daar hadden we geen ervaring mee, maar we gebruiken hem echt veel. Gestoomde groenten zijn zoveel lekkerder!”

Meer lezen over deze prachtige keuken van de Fam. de Groot?

Haal het prachtige Stylebook op bij Kitchen Art Studio Toss Design in Gemert.