Eiland de Wild Keukens

Eiland de Wild Keukens

Johan en Kitty van Bennekom

De klant vertelt ...

Johan en Kitty van Bennekom runnen een plantenspeciaalzaak. Ze wonen in Heiloo met hun zoon (20) en dochter (17) in een tot schuurwoning omgebouwde koeienstal. Middenin de verbouwing zag Johan zijn droomkeuken in een magazine bij de fysiotherapeut: zo moest het worden!

HOE VERLIEP HET PROCES?

“Ik ken Rob Kuiper van Eiland de Wild Keukens van de tennisbaan”, vertelt Johan. “Ik probeerde onze verbouwing een beetje binnen het dorp te houden, dus zodoende ben ik naar hem gegaan met die afbeelding uit dat magazine. Onze wens was een eettafel geïntegreerd in het kookeiland. Rob heeft allerlei voorbeelden laten zien en advies gegeven over apparatuur, kleuren en materialen.

“De teakhouten tafel vormt een mooi geheel met de matzwarte kasten en het witte composiet werkblad.”

the-kitchen-art-studios-showroom-eiland-de-wild-keukens-klantverhaal
Eiland de Wild Keukens

Johan en Kitty van Bennekom:

Kasten, tafel, werkblad en apparatuur

Na een bezoek bij ons thuis heeft hij de keuken ingepast met de juiste maten en verhoudingen. Robs’ zoon Tristan is meubelmaker; hij heeft de teakhouten tafel ontworpen en gemaakt. Mede door de grove, zwarte voet vormt de tafel een mooi geheel met de matzwarte kasten, de apparatuur en het witte composiet werkblad.”

WAAR ZIJN JULLIE EXTRA BLIJ MEE QUA KEUKEN EN BEGELEIDING?

“De communicatie vanuit Eiland De Wild Keukens vond ik heel sterk”, vertelt Johan. “Als ondernemer hecht ik daar zelf ook veel waarde aan.” Ook over de service is Johan vol lof: “De apparatuur van Miele is een soort beleving. Maar als je de helft niet gebruikt omdat je de werking niet snapt, dan is dat zonde. Er kwam iemand van Miele langs voor uitleg. We gebruiken nu echt alles.”

Het koken zelf is echter geen hobby van de familie. Johan schiet in de lach: “Mijn zoon zei al: ‘Leuk, zo’n keuken, maar het is dezelfde moeder die hierin staat te koken’. Echter, door de prachtige nieuwe apparatuur is de kwaliteit van het eten absoluut omhoog gegaan!” Daarnaast at het gezin na een lange werkdag vaak op de bank. Johan: “Dat beviel me al lang niet. We zitten nu altijd aan tafel, veel gezelliger.”

the-kitchen-art-studios-showroom-eiland-de-wild-keukens-klantverhaal
Eiland de Wild Keukens
the-kitchen-art-studios-showroom-eiland-de-wild-keukens-klantverhaal-3
Eiland de Wild Keukens

Johan en Kitty van Bennekom:

“De apparatuur van Miele is een soort beleving.”

Meer lezen over deze prachtige keuken van de Fam. Van Bennekom?
Haal het prachtige Stylebook op bij Kitchen Art Studio Eiland de Wild Keukens in Alkmaar of Heerhugowaard.