Aart van de Pol Keukens

aart-vd-pol-keukens-klantverhaal
Aart van de Pol Keukens

Robert Alberts

De klant vertelt ...

Vanwege corona besloten Robert Alberts (ondernemer) en zijn vrouw Jessica (cardiologisch onderzoeker) hun keukenleverancier wat dichter bij huis te zoeken. Met hun zoons van 11 en 14 wonen ze in Bathmen, waar zich ook Aart van de Pol Keukens bevindt.

HOE VERLIEP HET PROCES?

“We wisten nog niet hoe we het precies wilden hebben”, vertelt Robert. Het eerste klantcontact was vriendelijk en goed. “Waardoor je een tweede contactmoment krijgt, vervolgens achter de computer kruipt waar een tekening wordt gemaakt en zo verder.

 

“Het eerste klantcontact was gelijk vriendelijk en goed. We weken af van dingen die standaard zijn, dan moet je soms concessies doen.”

aart-vd-pol-keukens-klantverhaal
Aart van de Pol Keukens

Robert Alberts:

MANIER VAN PRESENTEREN

“Zo’n 3D-tekening is een mooie manier van presenteren. Visualiseren wordt dan een stuk makkelijker.” Aart van de Pol maakte een totaalplaatje waaronder de indeling van de keuken, een voorstel voor de apparatuur en materialen. “De techniek is zo enorm veranderd”, verbaast Robert zich. “Tien jaar geleden hadden we nog grote rvs-bakken aan het plafond hangen; nu zijn we van gas naar inductie gegaan en zit de afzuigkap in de kookplaat.”

WAAR ZIJN JULLIE EXTRA BLIJ MEE QUA KEUKEN EN BEGELEIDING?

“De keuken is eigentijds en groot, ook het keramische aanrechtblad is enorm: 4.70 bij 1.30 m. We hadden voorheen een natuurstenen aanrechtblad, maar dat is heel gevoelig voor werkelijk elke fruitsoort. Verder hebben we dubbele wijnkoelers, dubbele ovens en dubbele koelkasten uitgekozen, zodat er genoeg capaciteit is om dingen klaar te maken. Dat maakt het een comfortabele keuken. Wat ik heel mooi vind is de keukenwand, de coffeecorner en de totale uitstraling: mooi aangelicht en symmetrisch.” Robert waardeert de goede bereikbaarheid van Aart van de Pol. “Mensen die gewoon de telefoon opnemen, adequaat reageren en meedenken in de oplossing. Ik denk dat het een proces was waar zijzelf ook goeie ervaringen hebben opgedaan. We weken af van dingen die standaard zijn, dan moet je soms concessies doen. Maar iedereen kan blij zijn met het eindresultaat.”

showroom-aart-vd-pol-keukens-klantverhaal
Aart van de Pol Keukens
Aart van de Pol werkblad keuken
Aart van de Pol Keukens

Robert Alberts:

“Tien jaar geleden hadden we nog grote rvs-bakken aan het plafond hangen.”

Meer lezen over deze prachtige keuken van de Fam. Alberts?
Haal het prachtige Stylebook op bij Kitchen Art Studio Aart van de Pol in Bathem of Hengelo