Exclusieve walk-in-closet

Walk-in-closets

By The Kitchen Art Studios

Wood craftsmanship is een van de speerpunten van onze Kitchen Art Studios, want hout is een van de belangrijkste trends en prachtig te combineren met diverse andere materialen. Wij ondersteunen u daarom graag op uw zoektocht, vanaf de inspiratie tot aan het eindresultaat.

MAATWERK WOONPRODUCTEN

Bij The Kitchen Art Studios zijn wij ervan overtuigd dat maatwerk woonproducten, essentieel zijn om uw unieke leefruimte te creëren. Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat een perfecte combinatie wordt van de juiste kwalitatieve materialen, vakmanschap en duurzaamheid. In ons assortiment walk-in-closets treft u een ruime keuze aan kleuren, materialen en opbergmogelijkheden. Wij adviseren u graag!

"Met onze walk-in-closets kunt u het totale ensemble als één grote wandkast plaatsen of juist kiezen om deze als afzonderlijke elementen in de ruimte te positioneren. The Kitchen Art Studios maken uw wensen werkelijkheid."

Walk-in-closet kledingkast
Inloopkast walk-in-closet

SMAAK EN KARAKTER

Elke walk-in-closet kan naar u eigen unieke smaak worden samengesteld, passend bij uw karakter en bij de sfeer van uw living. Bij The Kitchen Art Studios zoeken we samen naar de juiste combinatie van prachtige kleuren en materialen en maken we alles perfect op de gewenste maat, zodat u uw ruimte optimaal benut.

UNIEK DESIGN

De perfecte walk-in-closet heeft een elegant design en is volledig ingericht naar uw wensen. Als u kiest voor een walk-in-closet van The Kitchen Art Studios hoeft u hierin geen enkele concessie doen, zelfs niet in de maatvoering. U hoeft dus niet te zoeken naar een kast met specifieke afmetingen, maar u kunt puur oriënteren op het uiterlijk en op de functionaliteit.

"Walk-in-closets for every type of living. Unique designs with high quality materials"

Walk-in-closet kledingkast

ELEGANTE UITSTRALING

Gaat u meer voor klassiek, strak of liever een contemporary uitstraling, wij zorgen ervoor dat
het eindresultaat altijd luxe en elegantie uitstraalt. Wij brengen voor u op inventieve wijze een mix van stijlen en trends samen in het uiteindelijke kastontwerp. Of u nu op zoek bent naar rust en eenheid of dat u liever wat meer spanning in contrasten van de materialen wilt, wij geven de kasten het karakter dat u wilt en dat bij uw living past.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

Tevens bieden onze walkin-closets een grote diversiteit aan opbergmogelijkheden. Het
resultaat is een stijlvolle, praktische, walk-in-closet met een luxueuze uitstraling die volledig
past bij de trends en designs van nu en in de toekomst.

Neem contact op!

Luxe walk-in-closets

Bekijk, voel en ervaar de luxe walk-in-closets bij The Kitchen Art Studios. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast leest u meer informatie over walk-in-closets in onze blog.