Luxe walk-in-closets

Exclusieve walk-in-closet

Exclusieve en luxe....

WALK-IN-CLOSETS

The Kitchen Art Studios is ervan overtuigd dat maatwerk woonproducten essentieel zijn om uw unieke leefruimte te creëren. Het is belangrijk dat het eindresultaat een perfecte combinatie is tussen kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Bij The Kitchen Art Studios treft u een ruime keuze aan kleuren, materialen en opbergmogelijkheden voor luxe walk-in-closets. Wij adviseren u graag, neem hiervoor contact op of ga langs bij één van onze Kitchen Art Studios!

PASSEND BIJ UW LIVING

Elke walk-in-closet kan naar uw eigen smaak worden samengesteld, passend bij uw karakter en bij de sfeer van uw living. Bij The Kitchen Art Studios zoeken we samen naar de juiste combinatie van prachtige kleuren en hoogwaardige kwaliteit materialen. Daarnaast maken we elke walk-in-closet op de gewenste maat, zodat u uw ruimte optimaal benut. Bij The Kitchen Art Studios streven we ernaar om uw dromen werkelijkheid te maken!

Inloopkast walk-in-closet
Lade-indelingen in walk-in-closet

OPBERGMOGELIJKHEDEN

Bij The Kitchen Art Studios bieden onze walk-in-closets een uitgebreid scala aan opbergmogelijkheden. Deze zijn ontworpen om uw kleding en accessoires georganiseerd en stijlvol te houden. Naast elegante schappen en ruime lades, zijn er een tal van andere slimme en luxe opbergoplossingen.

SCHAPPEN EN LADES

Bij The Kitchen Art Studios bieden we hoogwaardige schappen en lades, perfect voor het opbergen van gevouwen kleding, accessoires en schoenen. De lades zijn voorzien van geruisloze geleiders en moderne handgrepen. De schappen – gemaakt van fijn afgewerkt hout – bieden voldoende ruimte om uw favoriete kledingstukken overzichtelijk te presenteren. Dit zorgt voor een moeiteloze en elegante gebruikservaring.

Walk-in-closet
Schoenenopslag walk-in-closet

HANGSYSTEMEN

Voor het netjes ophangen van jassen, jurken en overhemden bieden wij een verscheidenheid aan hangsysteemopties. Van standaard kledingroedes tot uitschuifbare hangrekken, daarnaast kunt u ook gebruik maken van dubbele roedes voor extra opbergruimte.

SCHOENENOPSLAG

Schoenen verdienen een speciale plek in iedere walk-in-closet. Daarom biedt The Kitchen Art Studios op maat gemaakte schoenenrekken en uitschuifbare schoenenladen. Dit zorgt ervoor dat uw schoenen netjes gerangschikt en gemakkelijk te vinden zijn. Daarbij bieden ze tegelijkertijd een stijlvolle presentatie in de walk-in-closet.

"The Kitchen Art Studios laat luxe, functionaliteit en vakmanschap samenkomen in deze exclusieve walk-in-closets"

LED-Verlichting in walk-in-closets
Schappen en lades walk-in-closet

LED-VERLICHTING

LED-Verlichting in een walk-in-closet speelt een cruciale rol voor het creëren van een warme en luxe ruimte. De volledig geïntegreerde LED-verlichting zorgt niet alleen voor optimale zichtbaarheid van uw kleding en accessoires, maar ook voor een warme en uitnodigende sfeer. Met subtiele ingebouwde LED-strips worden uw kust en schappen prachtig verlicht, waarmee de hoogwaardige materialen en afwerkingen goed zichtbaar zijn.

LADE-INDELINGEN

Voor een nog georganiseerde lade-ervaring is er de mogelijkheid tot maatwerk lade-indelingen. Deze verdelers zorgen ervoor dat kleinere items zoals sokken, ondergoed en sieraden overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarbij heeft u de keuze uit diverse materialen en afwerkingen om de indelingen perfect aan de laten sluiten bij de rest van uw walk-in-closet.

Geïnspireerd geraakt?

Wilt u meer te weten komen over de Walk-in-closets by The Kitchen Art Studios? Maak dan een afspraak bij één van onze Kitchen Art Studios.