Koken verheven tot Kunst

miele-generatie7000-uitgezoomd-keuken
Miele

Miele

Koken verheven tot kunst

Nieuwe kookinnovaties maken het koken zo intuïtief en makkelijk mogelijk. Zowel de chef als de kunstenaar laat zich inspireren met de prachtige creaties in de Miele 7000 campagne. Het design wordt onderstreept door het neerzetten van de apparatuur in een bijzondere setting zoals in ijspilaren met bloemen of in een exotisch aquarium.

"Ik heb een diepe, intuïtieve verbinding met bloemen. Ik wil creativiteit naar een volledig nieuw niveau tillen.” Citaat Azuma Makoto – Een wereldwijd unieke bloemenkunstenaar

PERFECTE KOOKRESULTATEN

Het gebruik van de Miele 7000 apparatuur maakt het behalen van perfecte kookresultaten mogelijk. Technologie kan inspireren en creativiteit naar een hoger niveau tillen. De kook(kunstenaars) kookten op de drie designlijnen van Miele: Pureline, Vitroline en Artline.

kitchen-art-studios-keukens-blog-miele-generatie7000-inductieplaat
Miele

VAKMANSCHAP BOVEN ALLES

Om iets compleets nieuws te creëren, heeft Miele de drie meest gerenommeerde topkoks ter wereld en een unieke kunstenaar bij elkaar gezet. Gaggan Anand, Kyle Counnaughton en Helena Rizzo zijn meermaals onderscheiden met Michelinsterren en/of staan in de lijst van ‘’The World’s 50 Best Restaurants’’. De bloemkunstenaar Azuma Makoto is wereldberoemd om haar bloemsierkunst. Kunst en kookkunst kwamen bij elkaar met als doel: de kunsten naar een nog hoger niveau tillen met de nieuwste Miele Generatie 7000 apparatuur.

MIELE GENERATIE 7000 BELEVEN?

Bent u benieuwd naar de kunst van de nieuwe Miele generatie 7000 apparatuur? U bent van harte welkom bij The Kitchen Art Studios om de apparatuur te beleven. Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de speciale Miele generatie 7000 apparatuur website.
U kunt ook ter inspiratie onze inspiratiebrochure aanvragen.