Miele

Innovatie staat voorop

Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Deze kwaliteit houden we vast door te blijven vernieuwen. Iedere productverandering betekent een productverbetering. De Miele-apparaten die wij u bieden zijn dan ook must-haves in uw nieuwe keuken. Zowel door hun design, als door de vooruitstrevende technologie. Met deze apparatuur is koken geen noodzaak meer, maar een pure beleving.

‘Ontdek de echte perfectie met de nieuwe Generatie 7000 inbouwapparaten van Miele!’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-miele-generatie7000-1
Miele
kitchen-art-studios-keukens-blog-miele-generatie7000-inductieplaat
Miele

FULLSURFACE INDUCTIEKOOKPLAAT

De FullSurface inductie kookplaat van Miele geven u meer vrijheid dan ooit, dankzij slimme hittesensoren die uw pan herkennen. Waar u ook naartoe beweegt, u kunt ongeremd verder koken. En de bediening verplaatst mee wanneer u de pan verschuift.

miele-generatie7000-vaatwasser
Miele

AUTODOS VAATWASSER

De AutoDos vaatwasser is wereldwijd de eerste met automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Deze krachtpatser krijgt uw vieze vaat moeiteloos schoon. Vaatwasser en poeder zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma. Een PowerDisk is voldoende voor circa 20 vaatwasbeurten. Een keer programmeren is genoeg, daarna start de eerste autonome vaatwasser automatisch met Autostart.

Wat een vrijheid!

keukens-leveranciers-miele-generatie
Miele

STOOMOVEN

Tijdens het koken kunt u al uw aandacht aan uw gasten besteden, want met de functie ‘automatisch koken menu’ zorgt de stoomoven ervoor dat alles tegelijkertijd klaar is. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven welke producten u gaat stomen en hoe gaar u ze wilt hebben. Daarna worden de volgorde, tijd en temperatuur automatisch bepaald. Is het tijd om het volgende ingrediënt erbij te schuiven? Dan krijgt u een seintje van de stoomoven.

Handig!

Verlengde garantie van Miele

Miele

Bekijk, voel en ervaar de MIELE bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de MIELE website. Bij aankoop van 4 of meer Miele-inbouwapparaten profiteert u van 5 jaar zekerheid!