3D-Geprinte Keukenaccessoires

3D geprinte keukenaccessoires van Miele
Miele

3D-geprinte keukenaccessoires

Helemaal nieuw:

Onlangs zijn tien accessoires ontworpen die u thuis met de FLM 3D-printer (printer die laag voor laag print) kunt printen. We vroegen Miele hoe dit idee tot stand kwam en hoe het eigenlijk werkt om keukenaccessoires 3D te printen.

WENSEN EN BEHOEFTEN

Het idee is ontstaan door de wensen van de consument. Iedereen is uniek en flexibel en heeft specifieke wensen. Met de ontwerpen kan Miele de consument iets bijzonders bieden dat nog niet eerder is verschenen.

miele-3d-geprinte-keukenassesoires-koffie
Miele

KEUKENGADGETS

Op een magische wijze uw naam of favoriete motief op een oppervlak, zoals cacao op het melkschuim of met poedersuiker op het gebak. Met de 3D-geprinte 3D4U Motief Dispenser is dat mogelijk. Net als bij een pepermolen kunnen de bovenste en onderste delen in tegengestelde richting worden gedraaid. Binnen no-time staat uw gewenste motief op uw koffieschuim of op uw gebak. Gebruik hierbij de 3D4U Koffieklem die u ook met de 3D-printer kunt printen. Met de koffieklem kunt u comfortabel en op een bijzondere manier uw verpakking sluiten en openen. De klem werkt overigens ook voor het afsluiten van ontbijtgranen. U heeft de keuze om een kleine variant 3D te printen en er is een grote variant beschikbaar voor zakken met een inhoud van ongeveer 1000 gram.

AANGEPAST NAAR UW WENSEN

Op dit moment zijn de tien 3D-beschrijvingen kosteloos te downloaden via het platform thingiverse.com. Ieder accessoire bevat een beschrijving van de aanbevolen 3D-printparameters. Sommige accessoires kunnen worden aangepast naar uw eigen wensen. Na het instellen kan het printen beginnen! Wilt u meer informatie over het 3D-printen? Hier leest u het gehele item en kunt u de 3D- beschrijvingen downloaden.

Geïnspireerd geraakt?

Klik hier voor het aanvragen van The Tasting Collection. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.