LONGREAD ZONEVRIJE- INDUCTIEKOOKPLAAT

zonevrije-inductiekookplaat
SMEG

Slim koken met de zonevrije inductiekookplaat van SMEG

MAAK KENNIS MET DE AREA TFT VIVO SCREEN MAX IN ZWART EN ZILVER

Inductiekookplaten van SMEG zijn perfect om praktisch en veilig te koken, zonder concessies te doen aan de kookprestaties gelijk aan die van een gaskookplaat. Bovendien zijn het echte design objecten die de keukenomgeving verfraaien met een verfijnde en minimale esthetiek, waardoor elke keuken een eigentijds karakter krijgt. De Area TFT Vivo Screen Max zwart (SIA1963D) en zilver (SIA1963DS) inductie kookplaten zijn de ideale oplossing voor de consument die op zoek is naar vrijheid en flexibiliteit in het gebruik, met de mogelijkheid om tot zes pannen van verschillende groottes te koken. Uitgerust met een glasachtig keramisch glasoppervlak, hebben ze een veel grotere helderheid dan traditioneel inductieglas en zijn ze volledig glad, voor een stille beweging van de pannen en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

INTUÏTIEVE BEDIENING EN DETECTIE FUNCTIE

Naast een aantrekkelijk design is de zone vrije inductiekookplaat uitgerust met innovatieve technologieën die zich aan elke behoefte aanpassen. De 7 ” TFT-bedieningselementen met hoge resolutie bieden een breed scala aan aanpasbare functies. Het display toont de positie, grootte en vorm van de pan voor een eenvoudige en intuïtieve bediening van de kookplaat en met de Follow Pot-functie kunt u de pannen vrij op de kookplaat verplaatsen met behoud van de oorspronkelijke instellingen, zonder dat u zich aan de vooraf ingestelde bereiding hoeft te houden. De Auto Pot detectie-functie is ontworpen om automatisch de positie van de pannen op de kookplaat te herkennen, zodat u, terwijl u kookt, niet het juiste gebied hoeft te activeren.

Pan op logread zonevrije inductiekookplaat
SMEG
Pan op logread zonevrije inductiekookplaat met chocola
SMEG

TECHNOLOGISCHE HOOGSTANDJES

Naast de traditionele kookfuncties, is de zone vrije inductiekookplaat uitgerust met onafhankelijke timers, 17 vermogensstanden, booster en speciale functies om de controle over de bereiding te maximaliseren, inclusief de mogelijkheid om ingrediënten op 44 ° C te smelten, de temperatuur op 70 ° C te houden en de kookfunctie op 92 ° C. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver: de zone vrije inductiekookplaten lenen zich uitstekend voor een match met de esthetische lijnen Dolce Stil Novo en Linea van SMEG.

Meer weten over de zonevrije inductiekookplaten

Vraag ernaar bij uw Kitchen Art Studios of klik hier. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.