Unieke smaaksensaties van Pillows Hotels

Pillows Hotels chateau

Van de chefs van de Pillows Hotels:

UNIEKE SMAAKSENSATIES

Speciaal om deze feestdagen toch een extra gevoel van luxe te creëren hebben de drie chefs van Pillows Hotels voor u een uniek menu samengesteld. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes en raak geïnspireerd om zelf deze feestdagen een extra bijzonder gerecht op tafel te zetten.

THE CHEF’S STARTER

Gerecht Eendenrilette met salade van rode kool en rozenbottel

Remco Jansen | Chef de Cuisine

“Eendenrilette is perfect voor de feestdagen, omdat het én bijzonder smaakvol is en je het van tevoren al klaar kunt maken. Eend en ganzenvet haal je het beste bij de poelier. Dit gerecht maakt u helemaal af met een salade van rode kool en rozenbottel, gegarneerd met kastanje, paddenstoel, pecan en druivenmosterd.”

THE CHEF’S MAIN

Gerecht culinaire ribs met knolserderij en girollen

Hannes Vandebotermet | Chef de Cuisine

“Tijdens de feestdagen is het hét moment om goed uit te pakken met mooie ingrediënten van het seizoen, zoals knolselderij en girollen.. De eendenjus vraagt wat extra voorbereiding, maar zal daardoor enorm smaakvol zijn en prachtig samenkomen met de eend en met de crème van kers en knolselderij.”

THE CHEF’S DESSERT

Gerecht Savarin van blauwe bessen met gekarameliseerde witte chocolade en yoghurtijs

Trung Hoang-Dat | Chef de Cuisine

“Savarin van blauwe bessen met gekarameliseerde witte chocolade zorgt voor een smaakvol contrast tussen zoet en zuur. De droge bodem past daar goed bij. De paarse kleur is geweldig; helemaal in stijl van de winter en Kerst. Yoghurtijs met dragon maakt het geheel helemaal af.
Helemaal ideaal is het feit dat alles in dit recept al van tevoren klaargemaakt kan worden.”

Geïnspireerd geraakt?

Klik hier voor het complete recept. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.