Tasting Collection

Tastingbox The Flavour Company

Dé luxe thuisproeverijen

Tasting Collection

Luxe en kwaliteit staan bij u en bij The Kitchen Art Studios hoog in het vaandel. Daarom vertellen we u graag wat meer over de luxueuze thuisproeverijen van The Flavour Company. Dit bedrijf biedt diverse Tasting boxes aan met verschillende soorten (non-alcoholische) dranken. Een unieke ervaring en ideaal te realiseren bij u thuis in deze buitengewone tijd.

STIJLVOLLE BOXES

De stijlvolle Tasting boxes zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld whisky/gin/limoncello. Tevens zijn non-alcoholisch varianten, zoals thee en olijfolie verkrijgbaar. Met de premium thuisproeverijen leert u nieuwe favoriete dranken kennen. Daarnaast ontvangt u bij iedere Tasting box uitgebreide informatie en recepten. Genieten staat voorop!

"Een maximale geef- en proefbeleving. Dat is waar wij voor gaan. Van unboxing tot de laatste druppel.” – Martijn Lambeck (eigenaar The Flavour Company).

Tastingbox The Flavour Company
Martijn Lambeck - Tasting

HET BEGON MET WHISKY

Het begon met een whiskyblog in 2019 in combinatie met een membership voor whisky proefpakketten, aldus Martijn Lambeck – eigenaar van The Flavour Company. Vanuit enorme nieuwsgierigheid naar nieuwe smaken is uiteindelijk The Flavour Company ontstaan waar premium Tasting pakketten met thuisproeverijen worden verkocht.

PREMIUM

Ieder Tasting thuisproeverijpakket bestaat uit persoonlijk samengestelde inhoud met bekende en onbekende merken om u écht te verassen. Op de wikkel vindt u volop learning, tips & tricks over de inhoud en achtergrond van de proeverij. Daarnaast is bij ieder pakket een informatieboek meegeleverd om meer uit de proeverij te halen. De deluxe & stijlvolle sluitzegel maakt het pakket tot een complete hoogwaardige ervaring.

"Onze visie: in uw linkerhand een goed glas whisky en in je rechterhand de telefoon met inspirerende content: een walkthrough door de distilleerderij of een boekje met proefnotities” – Martijn Lambeck (eigenaar The Flavour Company).

TASTING BOXES

De GIN #12 serie is de meest uitgebreide thuisproeverij. Proef 12 verschillende binnen- en buitenlandse gins en laat u inspireren door de recepten. De #5 whiskyproeverij bestaat uit de vijf meest bekende whiskysoorten. De Tasting box Limoncello #5 is wellicht geschikt om te proeven in de zomermaanden. Proef vijf limoncello’s en leer alles over het typische drankje. Bekijk The Flavour Company voor het actuele luxe en stijlvolle aanbod op en vraag een sample aan van uw favoriete Tasting en beleef de ervaring.

Geïnspireerd geraakt?

Klik hier voor het aanvragen van The Tasting Collection. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.