SMEG: ESTHETISCHE LIJNEN

smeg-estetische-lijnen-6

Communiceer door stijl

De esthetische lijnen van SMEG

Stijl is voor SMEG de manier waarop een product met zijn omgeving communiceert en de gebruikers in staat stelt zich ermee te identificeren. De band die hierdoor met de gebruiker ontstaat gaat verder dan alleen gebruiksgemak. Op basis van deze gedachte zijn de esthetische lijnen van SMEG ontstaan.

"De Galileo Omnichef Dolce Stil Nova 7-in-1 oven; combineren naar hartenlust voor snel en optimaal resultaat!”

SMEG Wijnklimaatkast
SMEG Wijnklimaatkast
Previous slide
Next slide

WIJNKLIMAATKAST VOOR DE PERFECTE WIJN

Deze zeer compacte wijnklimaatkast CVI621NR3 van 45 cm hoog heeft ruimte voor maar liefst 21 flessen en komt uit de esthetische lijn Dolce Stil Novo, die onder andere te herkennen is aan de met koper afgewerkte randen. De drie houten telescopische rails zorgen voor een speelse look in combinatie met de zwarte glazen deur.

Deze wijnklimaatkast kan gecombineerd worden met de sommelierlade (CTPS613NX). In deze sommelierlade vindt u alle tools om optimaal te genieten van uw wijncollectie. Hij past in een nis van 15 cm en gecombineerd met de wijnklimaatkast in een nis van 60 cm.

STIJLVOLLE INDUCTIEFORNUIZEN

De CPF92IMA, een dubbeldeurs inductiefornuis uit de esthetische lijn Portofino is een echte eye-catcher. Met maar liefst 70 liter inhoud is alles mogelijk. Dit fornuis is 90 cm en beschikt over twee ovens om gemakkelijk meerdere gerechten tegelijk bereiden. Met energie-efficiëntieklasse A is dit apparaat ook gunstig voor uw energieverbruik. Daarnaast heeft dit fornuis een Vapor Clean functie welke ervoor zorgt dat u na het programma de oven alleen nog maar af hoeft te nemen met een doekje.

Een ander prachtig inductiefornuis, de B95IMAN9, komt uit de Opera serie en is voorzien van doorlopende zijwanden. Met maar liefst vijf zones, inclusief een multizone aan de linkerkant, biedt dit fornuis vele mogelijkheden. De oven is binnen 6,5 minuut verwarmd op bedrijfstemperatuur en met haar stijlvolle uitstraling staat dit fornuis perfect in elke keuken.

SMEG INDUCTIEFORNUIZEN
SMEG INDUCTIEFORNUIZEN
Previous slide
Next slide
SMEG Estetische lijn oven

PRIMEUR: GALILEO OMNICHEF DOLCE STIL NOVO ZWART

Binnenkort introduceert SMEG een hele nieuwe oven lijn genaamd Galileo. Wij lieten u alvast een tipje van de sluier zien in Van Woonvilla naar Droomvilla. Deze Omnichef SO6606APNR is de enige 7-in-1 oven op de markt. De Omnichef is de perfecte combinatie tussen 100% stoom, traditionele- en magnetron functies en maakt het leven gelijk een stuk makkelijker en leuker. Zo kan bijvoorbeeld een hele kip bereid worden in minder dan een half uur, zelfs zonder voor te verwarmen!

Wij inspireren u graag!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige lijnen? Kijk dan op smeg.nl of neem contact op met uw Kitchen Art Studio.