Nagelhout Keukens

Maak kennis met ...

Nagelhout Keukens

De keuken van uw leven! Een perfect ontwerp dat voldoet aan de wensen en de mensen in uw huis. Doorgesproken op alle aspecten en voorzien van deskundig advies van een ervaren ambachtsman. Doorgepraat en uitgetekend tot op het laatste detail. Uit de hand van een ontwerper die weet heeft van de laatste trends en zelf dolgraag kookt. Vakkundig geplaatst en voorzien van de best denkbare apparatuur.

De ontwerpen van Henk nagelhout Keukens zijn smaakvol & doordacht.

Groene keuken van Nagelhout keukens

BIJZONDERE PROJECTEN

Sinds 30 jaar is Henk Nagelhout Keukens een begrip in het mooie Hattem en de verre omgeving.

‘We luisteren met alle aandacht naar de vragen en wensen van onze klant en spelen in op de situatie ter plekke. We ontwerpen smaakvol en doordacht, dat is ons handelsmerk. Daarbij kiezen we voor partnermerken en kwaliteitsproducten met wie elk keukenontwerp mogelijk is en die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu.’

Benieuwd naar wat Henk Nagelhout Keukens voor u kan betekenen? Bekijk dan snel een aantal van onze projecten of neem contact met ons op om in onze showroom een afspraak te maken. U bent meer dan welkom!

CONTACTGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

Buiten openingstijden, geopend op afspraak

Afspraak maken

Laat uw gegevens achter en Nagelhout Keukens neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bevestigen van de afspraak.

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ

Nagelhout Keukens

"Henk Nagelhout, kwaliteitsproducten met keukenontwerpen die aandacht hebben voor energiegebruik en milieu"

Wilt u het hele verhaal lezen van deze ondernemer? Haal het prachtige Stylebook op bij Nagelhout Keukens in Hattem.