Daacha Design Gietvloeren

Design en functie gaan hand in hand.

DAACHA DESIGN GIETVLOEREN

Daacha verkoopt en installeert design gietvloeren en wandpanelen: ze opereren aan de bovenkant van de markt, daar waar de allerhoogste eisen gesteld worden aan design én functie. Design heeft te maken met individuele smaak, maar moet ook afgestemd zijn op het gebruik en de functie van de vloer of wand. Hier kan Daacha u bij helpen, zeker omdat ze een breed assortiment aanbieden. Daacha weet uit ervaring wat mooi is, maar ook wat mooi blijft.

‘Daacha legt de lat hoger dan anderen met aantoonbaar kwaliteitsverschil’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-daacha-gietvloer
Daacha Design
kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-daacha-4
Daacha Design

DESIGN GIETVLOEREN

Wat functie betreft bieden gietvloeren vele voordelen zoals duurzaamheid, lees slijtvastheid, krasvastheid en UV resistentie, maar ze leveren ook een bijdrage aan een betere akoestiek, reinigbaarheid en antislip. Deze voordelen gelden in principe voor meer gietvloeren. Daacha echter legt de lat nog een stuk hoger en kan ook het kwaliteitsverschil uitleggen en aantonen. Zelfs design op zich kan een functie hebben en zo is de cirkel weer rond. Design en functie gaan dus hand in hand.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-daacha-3
Daacha Design

DESIGN WANDPANELEN

Daacha panelen en plinten gelijk aan de gietvloer, maar ook design panelen in hoogglans en prachtige kleurstellingen en motieven, vaak met een driedimensionaal effect. De combinatie van de rustige gietvloer en het rustige wandpaneel maakt het tot een onderscheidend interieur. De wandpanelen worden vaak toegepast in sanitaire ruimtes, zoals in badkamers (douches) en toiletten, dus zonder voegen of naden. De panelen worden ook steeds meer toegepast als afwerking in een keuken boven een aanrecht. Dit is niet alleen functioneel, maar het creëert ook een prachtig en luxueuze resultaat!

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-daacha-1
Daacha Design

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Het richten op de bovenkant van de markt is een keuze, een keuze die vergemakkelijkt wordt door het kunnen aanbieden van kwalitatief onderscheidende producten en kwalitatief onderscheidende arbeid. De kwaliteit wordt uiteindelijk bepaald op de werkvloer, hoe goed het product ook is van zichzelf. Net zo belangrijk in dit verband is het kunnen beoordelen van de ondervloer, de tijdspanne waarin een installatie moet plaatsvinden en de omstandigheden die vereist zijn voor een hoogwaardige installatie. Juist hier is het uitermate belangrijk dat er geen ruis ontstaat tussen opname van het werk en uitvoering. Om die reden is bij Daacha uw verkoper tevens uw projectleider. U heeft dan ook maar één aanspreekpunt, wel zo prettig.

Neem contact op!

DAACHA DESIGN GIETVLOEREN

Bekijk, voel en ervaar de DAACHA DESIGN GIETVLOEREN bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de DAACHA DESIGN GIETVLOEREN website.