SMEG

SMEG, krachtige en eigenzinnige designs voor elke smaak

SMEG staat voor La Dolce Vita, het goede Italiaanse leven. Voor krachtige designs en een rijke keuken. Het is exact deze combinatie die aan de basis ligt van het familiebedrijf dat in 1948 door Vittorio Bertazzoni werd opgezet in Guastalla (vlakbij Regio Emilia) in de regio Emillia Romagna. Het eigenzinnige karakter en zijn oog voor schoonheid vormen nog steeds het uitgangspunt van het design van de innovatieve, hoogwaardige keukenapparatuur. De ontwerpen weerspiegelen het zorgeloze familiebestaan waar rijkelijk gedekte tafels met traditionele gerechten kleur geven.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-SMEG-2
SMEG

‘Ontdek de esthetische lijnen van SMEG’

SMEG

SMEG, krachtige en eigenzinnige designs voor elke smaak

SMEG staat voor La Dolce Vita, het goede Italiaanse leven. Voor krachtige designs en een rijke keuken. Het is exact deze combinatie die aan de basis ligt van het familiebedrijf dat in 1948 door Vittorio Bertazzoni werd opgericht in de regio Reggio Emilia. Het eigenzinnige karakter en zijn oog voor schoonheid vormen nog steeds het uitgangspunt van het design van de innovatieve, hoogwaardige keukenapparatuur. De ontwerpen weerspiegelen het zorgeloze familiebestaan waar rijkelijk gedekte tafels met traditionele gerechten kleur geven.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-SMEG-2
SMEG

‘Ontdek de esthetische lijnen van SMEG’

Dolce Stil Novo

Edele materialen, iconisch zwart, in combinatie met koperen belijning. Gaat uw hart hier sneller van kloppen? Veel kans dat u zich terug kunt vinden in de Dolce Stil Novo lijn van SMEG. Deze inbouwlijn combineert minimalistische glamour met technologische innovatie. De nieuwe TFT- displays hebben intuïtieve functies met tal van opties om uw favoriete bakprogramma’s voor te programmeren.

Linea

Is hedendaags minimalisme helemaal uw stijl? Met de statementkleuren zilver, zwart en wit sluit de Linea lijn van SMEG aan bij dé designtrend van vandaag. Opvallend is het bijzonder gebruik van roestvrijstaal en glas. Alle apparaten, van ovens tot koffiemachines en accessoires, zijn van een elegante eenvoud en bijzonder gebruiksvriendelijk.

Classici

De Classici lijn is de eerste esthetische lijn, die in samenwerking met architect Guido Canali is ontworpen door SMEG en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn. U vindt deze terug op alle apparaten uit deze lijn waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Victoria

De producten uit de Victoria lijn zijn functioneel en harmonieus. Deze unieke lijn is zowel toepasbaar in moderne als in meer traditionele landelijke keukenontwerpen. Uniek ontwerp in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen kenmerken de producten uit de Victoria lijn.

Portofino

De Portofino lijn is geïnspireerd door het kleurrijke landschap van het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Levendige kleuren, waaronder rood, geel en olijfgroen, kenmerken de fornuizen en afzuigkappen. De producten uit de Portofino lijn geven ieder interieur een unieke, kleurrijke uitstraling en geven de keuken een bijzonder karakter.

Bekijk, voel en ervaar SMEG bij een Kitchen Art Studio. Bekijk hier uw dichtstbijzijnde Kitchen Art Studio.

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de SMEG website.