Stosa

Italian design made in Italy

STOSA

Stosa is een Italiaanse keukenfabrikant die al meer dan 50 jaar keukens produceert in Toscane, Italië: Het land van mode, design en creativiteit. Het land van vele ideeën, vaardigheden en vastberadenheid. Italiaanse designproducten zijn geliefd over de hele wereld. Ontworpen en op maat gemaakt met passie voor schoonheid en vakmanschap.

‘Stosa; Italiaanse designkeukens met respect voor technologische innovatie, kwaliteit en milieu’

kitchen-architects-keukens-leveranciers-STOSA-6
Stosa
kitchen-architects-keukens-leveranciers-STOSA-2
Stosa

VOELBARE TEXTUUR

Metropolis is een modern design waarbij woonruimte en keuken optimaal in elkaar geïntegreerd worden. Originele ideeën en multifunctionele meubels die geschikt zijn voor elke omgeving. Met textuur in haar afwerking sluit zij naadloos aan op de trend van dit moment dat oppervlaktes steeds meer een natuurlijke uitstraling krijgen door een voelbare textuur.

Stosa

PIETRA NEOLITH

Een keuken afgewerkt in het nieuwe Pietra Neolith zorgt voor een onmiskenbare stijl die alom wordt gewaardeerd. Een moderne, strakke keuken met indrukwekkende functionaliteiten. Pietra Neolith is een nieuw, innovatief, natuurlijk, ecologisch en krasbestendig materiaal met uitstekende technische en esthetische eigenschappen, perfect voor de inrichting van een moderne omgeving.

kitchen-architects-keukens-leveranciers-STOSA-3
Stosa

GEDURFDE COMBINATIES

Sterke smaken en gedurfde aroma’s overheersen in de keuken in onder andere de combinatie van materiaalkeuze. De texturale aantrekkingskracht versmelt met de moderne stijl van de deuren terwijl de soliditeit van de hoge kasten en het centrale eiland vloeiend samengaan met de visuele lichtheid van de meubels in de woonkamer.

Neem contact op

STOSA

Bekijk, voel en ervaar de STOSA bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de STOSA website.