S-Kitchens

Onze keuken, uw thuis!

S-KITCHENS

Wanneer u kiest voor een keuken van S-Kitchens, kiest u voor kwaliteit, stijl en ongekende mogelijkheden. Deze keukens zijn in elke moderne kleurstelling te leveren. Al uw dromen kunnen werkelijkheid worden in een keuken van S-Kitchens.

‘Moderne lifestyle en individuele complete oplossingen staan garant voor een perfect woongenot in uw nieuwe woonkeuken’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-S-kitchens-7
S-Kitchens

KARAKTERISTIEK

Om ruimtes esthetisch en functioneel samen te voegen tot een harmonieuze symbiose, is het nodig deze te verdelen in meerdere gedeelten met elk een duidelijk karakter en met bijpassende ideeën. Voor koken, lifestyle of entertainment: elke kast, elk rek is onderdeel van een perfect eindproduct wat resulteert in uw ideale woonkeuken. Wat vindt u bijvoorbeeld van deze prachtige hoge deuren van Riva Franka? Uw wand wordt hierdoor een praktische, eigenzinnige eyecatcher. De lengte van de fronten laten het chique eiland zweven. De verlichte nis brengt het eiland in balans. Het zijn zorgvuldig afgestemde details die de creatie compleet maken.

keukens-leveranciers-S-kitchens
S-Kitchens
keukens-leveranciers-S-kitchens
S-Kitchens

MODERNE MIX

Houdt u van een rechtlijnig en consequent interieur, dan past de serie Lea Lana Senta u goed: Chique en spannende ton sur ton, gecreëerd met een geslaagde mix van verschillende materialen en oppervlakken. Een moderne mix, understated en zeer Italiaans.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-S-kitchens
S-Kitchens

INNOVATIE

Innovatie staat bij S-Kitchens voorop, zoals met de vrijstaande kooktafel uit de serie Fiora Tessa Lea met een ruim werkblad die het ontwerp van luchtigheid voorziet. Omlijst door hout met een levendige nerf, slanke lowboards, individuele meubels met nog meer bergruimte die bij uitstek om decoratie vragen, biedt deze keuken alle elementen voor urban interieurontwerp.

Neem contact op

S-KITCHENS

Bekijk, voel en ervaar de S-KITCHENS bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de S-KITCHENS website.