Next125

Nu modern, morgen nog steeds visionair.

NEXT125

Wat is er nodig in de keuken van vandaag, wat moet ze kunnen, hoe moet ze eruit zien en wat maakt haar uniek? Deze vraag uit zich in dé doelstelling van next125: een strak gelijnde vormentaal met functionaliteit verenigen. Een filosofie die door haar ingetogen elegantie en doordachtheid tot in het kleinste detail weerspiegelt wordt in haar keukens: een creatie van een optische eenheid zonder de functionele eisen zoals voldoende opbergruimte te verwaarlozen.

‘Authentieke materialen en tijdloos design worden gecombineerd tot zowel puristische als functionele keukens met de 5 designprincipes van next125: Precisie, elegantie, creativiteit, reductie, functie, emotie en technologie’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-NEXT125
Next125

LAAT UW KEUKEN ZWEVEN

Om dit filigrane uiterlijk te bereiken wordt het eilandframe bewust in onyxzwart gehouden en hierdoor optisch teruggetrokken, met het idee om het massieve weg te halen uit het midden van de keuken, waardoor het er nog minimalistischer en kubistischer uitziet. De kastenwand met inschuifbare deuren is niet alleen praktisch om keukenapparatuur te verbergen maar vormt tevens een architectonische blikvanger; even de vouwdeuren aantikken en de deurtjes verdwijnen langs de zijkant van de kast.

keukens-leveranciers-NEXT125
Next125
keukens-leveranciers-NEXT125
Next125

ABSTRACT DESIGN

Het kubistische design en de heldere vormgeving zorgen voor een flexibele indeling van uw keuken. De vorm straalt rust en structuur uit en maakt hiermee van uw keuken als werkruimte een stralend middelpunt van uw huis. Het vrijstaande kookeiland verbindt de keuken met de living, zodat koken echt onderdeel wordt van uw woongenot.

keukens-leveranciers-NEXT125
Next125

EENVOUD VOOR UNIEK DESIGN

Deze kubistisch gereduceerde vorm zonder grepen en openingen doet het hart van puristen waarschijnlijk sneller slaan. Zwart is de trend van dit moment. Om te voldoen aan de huidige tijdsgeest, is het neksysteem nu verkrijgbaar in aluminium onyx zwart voor uitvoering in edelstaalkleur, dat een prachtig contrast vormt met de steenkleurige fronten.

Neem contact op

Next125

Bekijk, voel en ervaar de NEXT125 bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de NEXT125 website.