Logic Kitchen

Uw keuken als sieraad in uw huis

Logic Kitchen

Logic Kitchen heeft eigentijdse keukens, geheel afgestemd op de Nederlandse wensen en eisen, met een enorme keus aan fronten en kleuren. Ze staat voor buitengewone kwaliteit; goed is niet goed genoeg. Zowel in het gebruikte materiaal, de techniek als in haar design.

‘MatrixArt; bij deze moderne en strakke greeploze lijn staan vorm en elegantie voorop’

keukens-leveranciers-LOGIC-kitchen-3
Logic Kitchen

EINDELOZE ELEGANTIE

De nieuwste aanwinst is de superstrakke greeploze lijn MatrixArt. Deze lijnvoering biedt eindeloze planningsmogelijkheden, waarbij vorm en elegantie van de keuken voorop staan. Het werkblad wordt hier optisch zwevend aangebracht, waardoor ook de optionele ledverlichting fraai tot zijn recht komt.

keukens-leveranciers-LOGIC-kitchen
Logic Kitchen
keukens-leveranciers-LOGIC-kitchen
Logic Kitchen

STIJLVOL OP MAAT

Nederlanders worden steeds langer, maar niet iedereen is even lang. Met de serie Matrix900 creëert Logic Kitchen op een elegante wijze een ergonomische werkhoogte. Door plaatsing van de keuken op een stijlvol afgewerkte verhoging behoudt de keuken haar strakke looks.

keukens-leveranciers-LOGIC-kitchen
Logic Kitchen

NOSTALGIE 2.0!

Landhuiskeukens zijn tijdloos. Door hun nostalgie en herinneringen aan gezelligheid en geborgenheid, zijn ook deze keukens opnieuw uitgevonden. Elementen zijn tegenwoordig gemaakt in moderne materialen en voorzien van actuele techniek. Daarbij worden kleuren en vormtaal op verfrissende wijze in scène gezet. Hierdoor zit u nog steeds bovenop de trend, zoals u ook kunt lezen in dit trendverhaal van Monique van der Reijden.

Neem contact op

Logic Kitchen

Bekijk, voel en ervaar de Logic Kitchen bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de Logic Kitchen website.