Leicht.

Innovatiekracht en individualiteit

Leicht

Met LEICHT wordt uw keuken een feel-good ruimte en het middelpunt van uw woning. Representatief en uitnodigend. In harmonie met uw levensstijl en de omringende architectuur. Tijdloos en modern tegelijkertijd qua kleur en vormentaal, aantrekkelijk qua materiaal en uitrusting, consequent qua kwaliteit en functionaliteit.

"LEICHT keukens staan voor innovatiekracht, individualiteit, hoge kwaliteit en voor een hedendaagse internationale woonstijl"

keukens-leveranciers-LEICHT
Leicht
LEICHT keukens
Leicht

FUSION OF KITCHEN & LIVING

Met indrukwekkende afmetingen en in een combinatie van hoogwaardige materialen als uiterst verfijnd hout en donker keramiek, zet LEICHT met ontwerpscenario BOSSA de nieuwe maatstaf. Dit ontwerp is een architectonisch statement dat zowel functioneel als esthetisch gezien geen enkel compromis sluit.

keukens-leveranciers-LEICHT
Leicht

HARMONISCH GEHEEL

Open interieurplanning, heldere architectonische assen: Deze LEICHT keuken representeert de versmelting van koken en wonen tot een holistisch gecreëerde leefruimte. De open, architectonische indeling, het greeploze eilandblok en het in donker hout uitgevoerde zitgedeelte versmelten zowel visueel als functioneel met de ambiance en creëren zo verbindingen in de ruimte zonder de intimiteit te verstoren.

keukens-leveranciers-LEICHT
Leicht

REFINEMENT

Stalen oppervlakken zijn fascinerend: In de architectuur en stedenbouw ogen ze puristisch en authentiek. Doorvertaald naar interieur krijgen ze nog een andere eigenschap: elegantie en raffinement. Een keuken wordt zo volledig versmolten met de rest van de woning: De ruimtelijke sfeer wordt gecreëerd door het harmonieuze samenspel van materiaal en kleur, van licht en transparantie. Door het gebruik van getint glas en een slank geëloxeerde metalen frame met verborgen scharnieren, vloeien de vitrinekasten naadloos over in de rest van de keuken en vormen zo een verbinding met het overige woongedeelte.

Neem contact op

Leicht

Bekijk, voel en ervaar de Leicht bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de Leicht website.