KH System Möbel

Perfectie tot in de details

KH System Möbel

KH System Möbel creëert doordachte oplossingen op een hoog niveau, wat zich uit in unieke, individuele keukens. Buitengewone ideeën gaan een perfecte designconnectie aan met experimentele kleuren. Technisch design smelt samen tot een eenheid en zorgt voor individuele vormgevingsmogelijkheden die niet alleen functioneel maar ook esthetisch zijn. De details zorgen voor perfectie. Op deze manier wordt de keuken echt een verlengstuk van uw persoonlijkheid.

‘Al meer dan 30 jaar garant voor innovatieve keukens met een onmiskenbaar en uniek design’

KH-System-Mobel keuken
KH System Möbel
KH-System-Mobel keuken
KH System Möbel

PRONKSTUK

Zwart, hout en goud zijn de ultieme ingrediënten voor een moderne keuken. De hoge kastenwand werkt als een roomdivider en zorgt voor een stijlvolle verbinding tussen koken en leven. Het stalen frame onder het kookeiland geeft het geheel een exclusieve uitstraling.

KH-System-Mobel
KH System Möbel

AUTHENTICITEIT

Een revival van natuurlijke oppervlakken; u kunt de structuur bijna voelen. De grove esthetiek verschaft de keuken traditie en authenticiteit maar met een moderne insteek, geheel volgens de laatste trends.

KH-System-Mobel groene keuken
KH System Möbel

KEUKEN ALS ABSTRACT KUNSTWERK

Gedurfd? Dat zeker! Maar met een keuken als deze haalt u niet alleen een keuken in huis maar maakt u een echt statement over u als persoon. Door de keuken gedeeltelijk te plaatsen op transparante ‘voeten’ creëert u het gevoel van een vrije ruimte en wordt uw nieuwe droomkeuken nog meer het middelpunt van uw woning.

Neem contact op

KH System Möbel

Bekijk, voel en ervaar KH System Möbel bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de KH System Möbel website.