Beckermann

Voor elke smaak op maat gemaakt

Beckermann

Innovatieve producten van Beckermann zijn voorzien van de hoogste kwaliteit en modernste technische ondersteuning. Flexibel en met oog voor uw persoonlijke smaak worden deze doordachte functionele concepten op esthetische wijze vormgegeven. De keuken vormt namelijk vaak het hart van het huis en is daarmee een weerspiegeling van het karakter van de mensen die er wonen. Bij Beckermann vindt u daarom een veelzijdig aanbod aan combinatiemogelijkheden van verschillende materialen, kleuren, designs en functionaliteiten die een bijdrage kunnen leveren aan de verwezenlijking van uw ideeën over uw nieuwe droomkeuken.

‘Vormgeving en diversiteit: al 120 jaar keukens voor u op maat gemaakt’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-beckermann-7
Beckermann Küchen
kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-beckermann-5
Beckermann Küchen

TRADITIE EN INNOVATIE

Met ruim 125 jaar ervaring passen zij de modernste technologische ontwikkelingen toe en integreren ze actuele markttrends in hun concepten. Een goede kennis van de geschiedenis, het heden en de toekomst van keukens leidt tot innovatieve producten van hoge kwaliteit om zo uw droomkeuken te kunnen realiseren. Bijvoorbeeld deze trendkeuken: de natuur uit zich in eikenfineer in de Rough-Cut look. Hierbij is de houtstructuur met zichtbare zaagsnede te zien. Dit idee sluit perfect aan op de trend van Monique van der Reijden waarbij tactiliteit van een groot oppervlak een steeds prominentere rol speelt.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-beckermann-3
Beckermann Küchen

STIJLVOL HOUT EN ZWART

Het concept van Denver combineert de twee belangrijkste keukentrends: hout en matte lak. Het contrast zorgt voor een prikkeling van de zintuigen; chique hoogglans wit in een mooi samenspel met matzwart gelakt houtdecor. Het resultaat is uiterst elegant en vol spanning.

keukens-leveranciers-Beckermann
Beckermann Küchen

VERRASSEND EFFECT

Of combineer gladde oppervlakken en strakke randen met een ingetogen kleurkeuze in zandbeige en ferro. Met deze lijn kunt u een interessant contrast creëren met rustieke leefomgevingen of juist een verrassend effect in samenspel met moderne architectuur.

Neem contact op

Beckermann

Bekijk, voel en ervaar Beckermann bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de BECKERMANN website.