Ballerina

Innovatief en revolutionair design

Ballerina

Ballerina is een van de meest toonaangevende keukenmerken door hun hoge eisen aan technologie, kwaliteit en design. Keukens die bij uitstek voldoen aan de eisen die u aan uw modern ingerichte keuken stelt. Door hun veelzijdige vormgevingsmogelijkheden kan alles op uw wensen worden afgestemd en wordt u overtuigd door een combinatie van innovatief en revolutionair design.

‘Leven en koken in elegantie voor als u op zoek bent naar een meesterwerk in plaats van een keuken’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-ballerina
Ballerina
kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-ballerina
Ballerina

SUBLIEME ELEGANTIE: SLIM GLAS

Deze keuken is voorzien van ‘slim glas’: een nieuw materiaal dat het superlatief is van elegant design. Het polymeerglas combineert alle praktische eigenschappen met hoogwaardige optica en is krasbestendig, hygiënisch schoon, kleur- en UV-stabiel, schokbestendig, gemakkelijk te reinigen, beschrijfbaar met whiteboard markers, extreem stabiel en variabel in vorm.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-ballerina
Ballerina

TRENDALERT

Deze droomkeuken is het ultieme voorbeeld van urban living met verrassingseffect: de keuken opgesplitst in meerdere eilandunits en geplaatst op elegante zwarte pootjes creëert een licht en stralend effect en geeft u het gevoel dat het kookeiland zweeft. Daarnaast is de combinatie van hout met zwart echt de trend, zoals u ook kunt lezen op onze inspiratiepagina.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-ballerina
Ballerina

PURISTISCH RVS

Rvs werd voorheen eigenlijk alleen gebruikt in professionele keukens. Maar waarom niet bij u thuis? Rvs zorgt voor een strakke, moderne en vooral puristische look. Door de kasten te voorzien van elektrische uittrekelementen en push-to-open zijn grepen geheel overbodig geworden en komt het roestvrijstalen oppervlak volledig tot zijn recht. Wilt u het geheel een robuustere uitstraling geven? Kies dan voor de massieve rvs-grepen zoals u kunt zien op de hoge kasten.

Neem contact op

Ballerina

Bekijk, voel en ervaar de Ballerina bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de BALLERINA website.