AEG

Challenge the expected

AEG

Wij zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg en we vinden dat u dat ook niet zou hoeven doen. Daarom sluiten we nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor in huis. U kunt uw leven dus inrichten zoals u wilt, met respect voor het milieu. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken, behalve over wat echt belangrijk is.

‘Uw huis inrichten met respect voor het milieu zonder compromissen; leven zoals u dat wilt’

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-AEG-5
AEG
keukens-leveranciers-AEG
AEG

MATTBLACKLINE

MattBlackLine is een nieuwe serie AEG keukenapparatuur. De matte glasafwerking geeft een fantastische uitstraling aan de hele keuken. Het unieke ontwerp, samen met de meest kwalitatieve materialen, zorgen voor een uniek design. Daaraan toegevoegd uitstekende prestaties, hoogstaande materialen en een technologie die heel intuïtief is in het gebruik: de MattBlackLine van AEG.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-AEG
AEG

SENSEPRO® KOOKPLAAT

De draadloze voedselsensor van de SensePro® inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces precies kan worden gecontroleerd. Kook aardappelen, laat saus sudderen, bak een biefstuk – of het nu rare, medium of well-done is. Het is zelfs mogelijk om op deze kookplaat sous-vide te koken. Op een SensePro® inductiekookplaat lukt elk gerecht even goed – het is de persoonlijke souschef van iedere thuiskok.

keukens-leveranciers-AEG
AEG

OVENS MET CONNECTIVITY

De nieuwe connected ovens van AEG maken het bereiden van de lekkerste gerechten nu helemaal gemakkelijk. Via de My AEG Kitchen-app kiest u een gerecht en de app stuurt vervolgens de juiste instelling naar de oven. Is uw nieuwe oven daarnaast voorzien van een CookView®-camera? Dan kunt u het kookproces ook op uw smartphone of tablet volgen. Wilt u het nog makkelijker? Laat de oven dan samenwerken met Google Assistant en vertel hem gewoon wat u wilt.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-AEG-5
AEG

COMBOHOB KOOKPLAAT

Deze kookplaten van AEG kunt u overal in uw keuken plaatsen, zonder rekening te hoeven houden met de afvoer van vieze geurtjes door middel van een afzuigkap. De ComboHob beschikt namelijk over een geïntegreerde afzuigkap, die zich aanpast aan het gebruikte vermogen van de kookplaat. Dit afzuigrooster is zeer gemakkelijk te verwijderen uit de kookplaat, wat zorgt voor gemakkelijk onderhoud en daardoor een blijvend prestatievermogen.

kitchen-art-studios-keukens-leveranciers-AEG-4
AEG

COMFORTLIFT VAATWASSER

De AEG ComfortLift vaatwasser tilt de vaat naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk. Dankzij de gemakkelijke lift komt de onderste lade van de vaatwasser automatisch omhoog, waardoor u nooit meer diep hoeft te bukken tijdens het in- of uitruimen van de vaatwasser.

Neem contact op

AEG

Bekijk, voel en ervaar de AEG bij een Kitchen Art Studio. Vraag ter inspiratie onze brochure aan!

Daarnaast kunt u voor meer informatie hier terecht op de AEG website.