DE WATERBASE INNOVATIEF DESIGNOBJECT

Kitchen-art-studios-keukens-blog-waterbase

De primeur in transformatie van het spoelbakgedeelte

Design spoelbak

We zien overal al dat de keuken steeds meer een onderdeel vormt van een volledig geïntegreerd en gestyled interieur. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om een harmonieuze sfeer te kunnen creëren. Zo is er ook steeds meer keuze in spoelbakken. Solitaire gaat hierin nog een stapje verder met de Waterbase. Dit apparaat geeft de klassieke keuken haar definitieve transformatie naar een esthetische ruimte.

DE WATERBASE: EEN NIEUW SOORT APPARAAT

Innovatieve functies zorgen ervoor dat de klassieke spoelbak wordt omgetoverd tot een prachtig designobject. Met de Waterbase ontstaat een compleet nieuwe apparaat categorie die het creëren van open, multifunctionele leefruimtes stimuleert. Met haar veelzijdige opties voor drinkwater en een doordachte binnenkant wordt er rust gecreëerd op het werkblad.

INNOVATIEF APPARAAT MET INTUÏTIEVE BEDIENING

De Waterbase valt op dankzij zijn tijdloze, minimalistische ontwerp. Dit markante en discrete apparaat past in elke leefruimte en heeft niet het voorkomen van een werkgedeelte. De Infinity Cover zorgt dat de spoelbak aan het oog wordt onttrokken en creëert een uniforme look dankzij een doorlopend oppervlak, zonder in te leveren aan functionaliteit. Praktisch en toch mooi om te zien – water kan worden getapt bij iedere hoogte van de cover, waarbij overtollig water via een smalle gleuf wordt afgevoerd. De Infinity Cover is ten alle tijden in hoogte verstelbaar om iedere gewenste handeling mogelijk te maken: van snel handen wassen tot het boenen van grote pannen; de diepte van de spoelbak wordt naar behoefte aangepast. De spoelbak is elektronisch afsluitbaar en kan met water worden gevuld.

Bediening gaat via een intuïtief en duidelijk touchdisplay. Niet alleen het kraanwater, maar bijvoorbeeld ook de verschillende soorten drinkwater kunnen geselecteerd worden met dezelfde intuïtieve aanraking als voor smartphones. Het display met glazen oppervlak gaat naadloos over in de rest waardoor het onzichtbaar is wanneer deze niet wordt gebruikt. Bent u opzoek naar keukeninspiratie? Laat u inspireren door onze Kitchen Art Studios.

Kitchen-art-studios-keukens-blog-waterbase-3

"De Waterbase kan via de Home Connect-app in het Home Connect-ecosysteem worden geïntegreerd. De app geeft bijvoorbeeld aan wanneer het waterfilter moet worden vervangen en CO2-cilinders kunnen ook makkelijk via de app worden besteld"

Kitchen-art-studios-keukens-blog-waterbase

GEÏNTEGREERDE OPBERGOPLOSSINGEN

De Waterbases bestaan uit een drooggedeelte voor afwasgerei, zoals theedoeken, afwasborstels en sponsjes – waarbij deze worden gedroogd in aparte opberggedeelten met warmte en circulerende lucht-, en een praktisch ingericht gedeelte waar afwasmiddel, zeep en andere zaken direct binnen handbereik zijn. Hierdoor verdwijnen ontsierende spullen uit het zicht en blijft het werkblad schoon en opgeruimd. Er is ook plaats voor twee afvalbakken in de Waterbase. Het waterfilter en de CO2-cilinder hebben beide een eigen plek in de Waterbase-kast en zijn makkelijk bereikbaar als ze vervangen moeten worden.

ZES HYDRONISCHE WATERSOORTEN UIT ÉÉN KRAAN

De Waterbase biedt diverse opties voor drinkwater. De kraan is uitgerust met Hydronic Select en levert tot wel zes verschillende soorten water, afhankelijk van het model: plat water op kamertemperatuur en gekoeld, bruisend water met twee intensiteiten – klassiek en medium, heet water (ca. 80°C) en kokend water (ca. 100°C). Alle watervarianten zijn direct beschikbaar. Er kan bijvoorbeeld zo’n 4 liter bruisend water per uur worden getapt. De hoeveelheid heet of kokend water die beschikbaar is voor direct gebruik, is ongeveer 2,8 liter. Het geïntegreerde waterfilter garandeert dat alle watersoorten van de hoogste kwaliteit zijn. Of het nu gaat om het wassen van etenswaren of het serveren van een kopje thee, met de Waterbase is het juiste soort water altijd binnen handbereik.

 

Verrassende technologie – het sobere rechthoekige ontwerp van de kraan verhult twee waterleidingen, één voor normaal kraanwater en één voor behandeld water. Hierdoor wordt voorkomen dat verschillende soorten water mengen. De kraan kan 170° draaien voor comfortabele hantering.

Meer weten over De Waterbase?

Vraag ernaar bij uw Kitchen Art Studios of klik hier. Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.